Skip to content

Mars: Endelig er du her!

Posted in Hverdagsliv

Mars måned, det er en god følelse! Det går mot vår, lysere tider og det aller meste er litt kjekkere på denne delen av året som vi går inn i nå. Her kommer et innlegg av hva jeg vil få med meg i løpet av Mars ♥

Oslo tur
Det gleder jeg meg sånn til. Min gode bestevennine Hege bor i Oslo og jeg forsøker hvert år å besøke henne. Midten av mars skal jeg avgårde, jeg gleder meg!

Lage ny slynge løype
Jeg sliter med Itunes innloggingen min og dette er en slik type «stress» jeg ikke er så flink til å takle. Jeg bruker Itunes til å laste ned ny musikk og lager nye løyper til mine slyngetimer. Jeg har som mål å få orden på Itunes i løpet av kort tid slik at jeg snart kan lage en helt ny digg treningstime!

Starte prosjekt «Ultramaraton» sammen med Livskraft
I mars starter jeg mitt lille prosjekt sammen med Livskraft. Mer om dette prosjektet kommer i et eget innlegg. Jeg gleder meg til å komme i gang og til å ta dere med på reisen!

Løpe mer langturer ute
Det er ikke til å legge skjul på at lysere kvelder og pluss grader fremfor minus grader hjelper på løpemotivasjonen ute.

Starte ny serie
Jeg og mannen er akkuratt ferdig med serien «Snikskytteren», hvilken serie! Nå er vi på jakt etter en ny serie, kom gjerne med tips!

Ferdigstille Felix sitt rom
Sengen er på plass og nå gjenstår bildeveggen som jeg har tenkt på en god stund.

Vaske alle husets vinduer
Dette punktet skal jeg innrømme koster mye energi. Jeg ser ikke lyst på å stå i knall høy stige for å vaske veldig skittne vinduer men jeg vet jeg må og at følelsen etterpå blir verdt det. Jeg har heldigvis fått med meg moren min på oppdraget og det er jeg glad for!

Gjøre uteområdet klar for vår
Risten ved garasjen må renskes, hagemøbler må spyles og hvem vet, muligens jeg kan plante noen vårblomster i slutten av mars?

Ta en dag om gangen
Mars blir en hektisk måned for meg og Franki. I tillegg til Oslo turen min skal han til Tromsø med guttene sine. De to andre helgene går  med til jobbing for min del som har arbeidshelg men også må arbeide inn en helg for å få fri en helg i april. Det blir med andre ord litt logestik og da hjelper det alltid å være positiv innstilt og ikke minst ta en dag om gangen.

Kjøpe nye løpesko
Det er endelig på tide! Jeg hadde en avtale med Oddveig fra G – Sport Klepp for en stund tilbake siden men den utgikk. Jeg har derfor til gode å kjøpe nye løpesko men det skal jeg få gjort i løpet av mars. Satser på å få lage et innlegg om løpesko og løpetights også som Silje har etterspurt.

Bli enda bedre planlegger
Franki jobber i byen for øyeblikket og det merkes i en travel hverdag. Det faller mer på meg når det kommer til henting, lekser og middag og jeg har som mål for den kommende måneden og planlegge enda bedre for å unngå unødvendig stress.

Glede noen med en uventet blomsterbukett
Bare fordi det er så godt å glede et annet menneske som jeg er glad i!

Levere ut alle invitasjoner til min 30 års fest
Jeg har alle intivtasjonene i hus og tenker å få dem ut til vedkommende i løpet av uken.

Mars, du er hjertelig velkommen!

Ha en fin onsdag dere ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.