Skip to content

Mine nye løpesko!

Posted in New in, and Treningsglede

God onsdag! I dag har jeg lyst å vise dere min 2 nye bestevenner som skal få bli med på veldig mange kjekke løpeturer fremover og ikke minst på den store løpedagen!

Hver gang jeg skal ha nye løpesko eller utstyr i forbindelse med løping søker jeg råd hos G-Sport Klepp. De er veldig dyktige og ikke minst er noen av de ansatte aktive løpere selv, det har veldig mye å si! Jeg trengte sårt et par terrengløpesko siden jeg nå løper mer i terreng. I tillegg trengte jeg nye løpesko til asfalt/grus. Disse 2 parene ble derfor med meg hjem i forrige uke.

Disse løpeskoene fra Adidas ble kjærlighet med første blikk. Føttene mine elsket å ha dem på beina og jeg fikk lyst til å løpe en langtur umiddelbart når jeg tok dem på meg. Stort pluss for nydelig utseende også da! Jeg har ikke fått testet dem ut på langtur enda men gleder meg til det allerede nå på søndag.

Jeg gikk for fjorårets model i denne terrengskoen av den enkle grunn at jeg likte fargen bedre. Disse har jeg fått testet allerede i 2 terrengturer og jeg er veldig fornøyd! Jeg får godt feste og føler meg mye tryggere når jeg løper med disse kontra en vanlig løpesko. Nå hopper jeg smidigere fra stein til stein og er ikke så redd for å skli i terrenget. Det er også disse skoene jeg kommer til å løpe det aller meste av Ultramaratonet mitt med så vi kommer til å bli godt kjendt.

I morgen tenkte jeg å lage et innlegg som går på løpetights og løpesko, klikk gjerne innom her for å fange opp noen gode tips. Ha en fin onsdag videre dere, så skrives vi plutselig dere!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.