Skip to content

O S L O Weekend!

Posted in Hverdagsliv

Hei dere og god søndag! Min helg har jeg tilbragt i Oslo og har hatt det veldig fint. Håper deres helg har vært bra!

Jeg lot rett å slett dataen være igjen hjemme og det var veldig godt! Det ble derfor helt rolig fra min side i går og sent i dag men slik ble det. Jeg reiste fredag kveld til Oslo for å besøke min nydelige vennine Hege som bor der. Vi har shoppet, vært på Tone Damli sitt bakgårdssalg, slappet av og bare hygget oss. Veldig godt med en venninehelg i blant, det burde vært obligatorisk. Jeg tenker at jeg kan lage et eget innlegg om hva jeg kjøpte, jeg er hvertfall veldig fornøyd med godbitene jeg fant ♥

I forkant av Oslo turen var jeg litt spent på hvordan jeg kom til å løse det med tanke på kostholdsplanen min. Det gikk over all forventning og var ingen stress i det hele tatt! Faktisk så merket jeg bare fordeler av å ha medbragt mat enten det var på flyet, flybussen eller ute på shopping. Jeg/Vi kunne bare spise når vi var sultne.

Mine 3 beste kom å hentet meg i ettermiddag på Sola og det var selvfølgelig veldig godt å se dem igjen ♥ Ettermiddagen vår har faktisk gått til å rydde og vaske da det var barna sitt ønske, spesielt Lykke sitt. Hun liker at rommet er ryddet og rent så da ble det slik. Etter ungene var i seng har jeg og tredemøllen hatt en lang date, det er nemlig langtur på treningsplanen min i dag. Jeg hadde sett for meg en løpetur ute i kveld men siden mannen ville lufte seg en tur tok jeg like gjerne å hev meg på møllen for at det ikke skulle bli for sent. Nå kokkelerer jeg kylling, grønsaker og søtpotet for flere middager og ville klikke innom her for å si hei mens jeg venter på maten skal bli ferdig. Jeg får runde av å komme meg i dysjen før omsider det er natta her i hus. Vi skrives mer i morgen. Håper dere har hatt en fin helg og er klar for en ny og B R A uke i morgen. Klem

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.