Skip to content

Shopping i Oslo

Posted in New in, and Stilen min

Hei til deg som leser og hei onsdag allerede! I dag har jeg knipset noen raske bilde av de plaggene som ble med meg hjem fra Oslo.

I utgangspunktet skulle jeg ikke handle noe særlig i Oslo. Jeg hadde tenkt å unne meg en tur innom butikken COS da det er en av mine desidert favoritt butikker. Det slår likevel aldri feil, når en ikke skal handle noe særlig – det er jo da en finner mest i butikkene.

Den første plassen vi var for å kikke var faktisk på bakgårdssalget til Tone Damli, Daria og Hedda. Der fant jeg 2 nydelige skatter:

Sort og enkel kjole fra Ganni. Denne kjøpte jeg av Tone for 800kr. Det føltes som et kupp når jeg noen timer senere såg den i butikken til 1400kr. Ulempen med bakgårdssalg er jo at muligheten for å prøve plagget forsvinner. Jeg har derfor ikke helt bestemt meg for om jeg beholder denne kjolen eller ei, jeg syns nemlig snittet såg litt rart ut på meg som er så lav. Vi får se. Kjolen er hvertfall nydelig!

Av Hedda kjøpte jeg denne nydelige pudderrosa overdelen. Den er fra merke by TiMO og jeg gav kun 400kr for den. Denne falt jeg for umiddelbart og syns den er helt perfekt nå når det går mot vår og sommer!

Etter bakgårdssalget var vi innom COS på Aker Brygge. Der kunne jeg plukket med meg enda flere godbiter men fornuften overtok. Jeg kjøpte med meg denne fine genseren over og denne hvite skjorten under:

Denne hvite skjorten var veldig fin på! Når det er vår/sommer er jeg veldig svak for hvite overdeler.

Så over til denne herligheten av en skinnjakke. Jeg har lenge tenkt at jeg måtte skaffe meg en skinnjakke men ikke funnet den riktige før nå. Jeg ville ikke at den skulle være for shinny og det var viktig for meg at den ikke hadde puter i skuldrene. I tillegg var jeg opptatt av å finne en prisvennlig skinnjakke fremfor de som koster flere tusen. Denne er fra Vera Moda og oppfølgte hvertfall alle mine ønsker når det kommer til den perfekte skinnjakken!

Det siste jeg kjøpte var denne nydelige t-skjorten fra Ganni. Jeg hadde egentlig shoppet mer en nok da jeg fant denne men siden de hadde 30 % på det første kjøpet i denne butikken akkuratt den dagen kunne jeg ikke gå fra den. Hvor nydelig er ikke den?

Så dette var min fangst fra Oslo ♥ Jeg fanget opp at stylist Lene Gravdal har laget en ny hashtag: #30 wears. Den går helt enkelt ut på at når du kjøpet et plagg skal du ha som hensikt å bruke plagget minst 30 ganger. Det synes jeg er en fin hasttag og tanke! Mine kjøp over ser jeg for meg at jeg kommer til å bruke minst 30 ganger foruten om Ganni kjolen som jeg ikke helt har bestemt meg for om jeg beholder eller ikke. Dersom jeg ikke beholder den er det fordi jeg ikke ser for meg at den blir brukt så mange ganger og da er det faktisk bare tull å la den henge i skapet.


Onsdag du kjære onsdag! Vår onsdag startet litt for brått for min del med tanke på at Felix var lys våken klokken 06.00. Han kom inn i sengen og gjør virkelig et forsøk på å forsøke å sove litt lenger uten at han klarer det. Etter noen få minutter stod han opp og kikket ut av vinduet og sier: «Men mamma, det er jo morgen, det er helt lyst ute!».

Vi var tidlig oppe, hadde fin frokoststund og litt tv kos før skole og barnehage. Etter levering av Felix stod trening på planen min. Etter trening har jeg spist mat sammen med Lykke, gjort lekser og ryddet  litt. Nå må jeg hoppe i dusjen før det er kveldsvakt. Håper dere likte et aldri så lite shoppinginnlegg i dag, si gjerne i fra dersom det er noe dere ønsker mer av. Lag deg en riktig fin onsdag ♥

Beate

4 Comments

 1. Karin
  Karin

  Liker sånne innlegg!:)
  God vakt!

  22. mars 2017
  |Reply
  • Kjekt med tilbakemelding! God tordagskveld Karin 🙂

   23. mars 2017
   |Reply
 2. Kjersti
  Kjersti

  Åå likte cherrybomb t-skjorta 😍

  30. mars 2017
  |Reply
  • Ja den er SÅ nice! 🙂

   31. mars 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.