Skip to content

Uke 10

Posted in Hverdagsliv

God mandag dere! Helgen ble noe hektisk for min del og jeg rakk aldri innom bloggen, men tusen takk for alle fine kommentarer i forrige innlegg. Godt å vite at dere heier på meg!

Ukens opptur:
I forrige uke var jeg veldig spent i forkant av møte jeg hadde med Helene fra Livskraft. Jeg var spent på min reaksjon på både kost og treningsplan. Heldigvis ble hele opplegget en opptur siden jeg kan se for meg at det faktisk er gjennomførbart.

Ukens nedtur:
Onsdag kveld på jobb fikk jeg en feilbelastining på ryggens om førte til at jeg måtte innom kiropraktor på torsdag morgen. Heldigvis ble det helt godt igjen etter 1 behandling og det sier Atle er fordi jeg tar det med en gang fremfor å vente.

Ukens inspirasjon:
Helene fra Livskraft skriver også blogg. Hun er snart ferdig med sitt eget prosjekt som går på å holde seg til en plan i 8 uker. I sin aller første videoblogg snakker hun ut om hvordan hennes prosjekt går og jeg heier på ærligheten hennes! Hun bare sier det som det er og viser at også hun er kun et menneske, veldig bra! Bloggen hennes finner du her om du vil ta en titt på videoen jeg snakker om: her.

Ukens prosjekt:
Selvsagt Ultramaraton prosjektet mitt sammen med Helene! Foreløpig går det veldig fint og jeg gleder meg til å oppsummere første uken allerede nå på fredag. Takk igjen for alle dere som la igjen fin kommentar på det innlegget!

Ukens kjøp:
I forrige uke kjøpte jeg meg 2 par nye løpesko, viser dere i et eget innlegg.

Ukens jentedag:
Onsdag var jeg og Lykke ute på en vasedag som avsluttast med is/smoothie på Funky på M44. Latterlig god is der! Veldig stas å få være mamma til Lykke ♥

Ukens treninger:
Ble veldig lik forrige uke. Mandag hadde jeg fri. Tirsdag ble det slynge. Onsdag bakkeintervall mølle. Torsdag fri. Fredag bakketrening/terreng til Bursfjell. Lørdag fri. Søndag ble det 2 mil terreng trening med gutta!

Ukens cravings:
Atkins barer! Jeg bruker dem gjerne når jeg føler for et søtsug men også gjerne som et mellommåltid dersom jeg merker at blodsukkeret daler noe. Forrige torsdag måtte jeg ned enslig på Kiwi for å kjøpe 2 stk Atkins barer siden kostplanen min startet fredag. Mulig det jeg kommer til å savne mest disse 12 ukene! Det å kanelboller.

Ukens kollega:
Ane! Jeg digger deg! Vi tenker veldig likt om det meste, jobber på samme måte og har det samme fokus på vakt. Elsker at du er spontant, et musikktalent og så blid! Heldigvis er du på Klokkarhagen ♥

Ukens tv serie:
Jeg såg Petter Uteligger fra gata til Nordkapp i forrige uke og jeg ble så målløs. All respekt til Petter som i det hele tatt ser syn på et slikt prosjekt, verden trenger flere gode mennesker som han! Anbefales!

Ukens antrekk: 
Forrige uke ble noe slapp på den fronten. Enten var været dårlig, tiden ikke strakk til eller så orket jeg ikke kle med noe særlig opp. Så det ble kun knipset et antrekk som forsåvidt er veldig meg. Enkelt og greit.

Min uke har startet med en fridag etter jobbehelg. Den gikk med til trening, lunsj her hjemme med Rita, hente bilen på verksted, gjøre lekser med Lykke, lage middag, familiebading og kveldsrunden hjemme med barna. Nå skal jeg se enda en episode av Petter Uteligger fra gata til Nordkapp. Ha en fin mandagskveld videre. Vi blogges mer i morgen!

Beate

3 Comments

 1. Aslaug
  Aslaug

  Godt å hørra at det ik æ bare mg så æ svake når det gjelde Kanelbolle..Skam godt..=)

  13. mars 2017
  |Reply
  • Hjemmelaget kanelboller er uslåelig! 🙂 Klem

   15. mars 2017
   |Reply
 2. Ane
  Ane

  Tusen takk Beate 😊 Å ligemåte!! 👌💪

  21. mars 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.