Skip to content

Uke 11

Posted in Hverdagsliv

Mandag! Det går så fort mellom hver mandag at jeg nesten ikke henger helt med. Her kommer min oppsummering av uken som gikk i korte trekk.

Ukens opptur:
Tror det må være at jeg mestret fint å kombinere prosjekt Ultramaraton med hverdagen vår. Jeg var veldig spent i forkant hvordan det skulle løse seg her hjemme.

Ukens nedtur:
Forrige ukes nedtur, hmm. Jeg kommer ikke på noen spesielle og velger derfor å la det være med det. Det er jo ikke vits i å sutre når en ikke har noe å sutre for!

Ukens overraskelse:
Jeg har vært så heldig å få ha vernepleierstudent i 9 uker. Min kjære student er nå ferdig og på torsdag hadde vi siste dag sammen. I det hun skulle til å gå fikk jeg en oppmerksomhet som jeg ble veldig glad for! Tusen takk igjen Arna ♥

Ukens inspirasjon:
Tordag var vi en hel flokk ansatte fra Hå Kommune som fikk gleden av å være på fagdag. Tema var lindring i livets siste fase. I slutten av fagdagen hadde de leid inn en dyktig foredragsholder som jeg ikke klarer å huske navnet på nå. Uansett, han var slik en inspirasjon å høre på at det var en fryd! Han fikk i oppgave om å snakke om livsglede i livsalvoret. Han hadde så mange gode poeng, fikk oss til å virkelig føle på hvor viktig jobben vår faktisk er og ikke minst på hvor vikitg det er å bruke humor. Hans beste poeng var følgende: Gled deg til å gå på jobb og gled deg til å komme hjem. Er du så heldig å har det slik, ja da har du det godt i livet ditt!

Ukens lunsj:
Rita kom til meg på mandag for lunsj. Heldigvis er hun så positiv! Vi har ofte lunsj dater på kjøkkenet  men det er noe som utgår for min del i de neste 12 ukene. Rita er ikke verre hun at min lunsj er mer enn god nok for henne! Takk for laget ♥

Ukens venninetid:
Her må jeg uten tvil nevne Oslo turen min til Hege. Det er så godt å ha kvalitetstid sammen med gode venniner! Det beste av alt med å være sammen med Hege er at det føltes som det var kort tid siden forrige gang jeg var sammen med henne selv om det var helt siden jul.

Ukens treninger:
Jeg unnagjorde min 5 økter  – dog ikke uten å slite meg litt gjennom noen av dem. Styrkeøktene mine er h.a.r.d.e! Satser på at det blir bedre i denne uken.

Ukens dårlige samvittighet:
Mandag var min fridag etter arbeidshelg. Jeg er like optimist hver gang jeg har fri i uken, da skal jeg rekke over alt mulig. Jeg hadde en telefonavtale til min kjære tante som aldri ble noe av, det har jeg dårlig samvittighet over.

Ukens planlegging:
Det må bli mat! Mulig mat i forbindelse med Oslo turen min. Jeg løste det hvertfall bra syns jeg! Litt å litt kommer planleggingen seg merker jeg.

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte litt for mye i Oslo. Det slår liksom aldri feil. Jeg skulle i utgangspunktet ikke kjøpe noe særlig, hadde tenkt å være litt økonomisk jeg da. Det gikk ikke helt sånn. Viser dere mine Oslo kjøp i et eget innlegg.

Ukens kjendis:
Helt tilfeldig kom jeg over bakgårdssalget til Tone Damli, Hedda og Daria(litt usikker på om hun skriver navnet sitt slik). Jeg og Hege dro derfor bort til Briskeby lørdag formiddag og fikk med oss dette salget. Jeg kjøpte en kjole av Tone og en bluse av Hedda. Skal innrømme det var noe kleint, akkuratt som en ikke helt vet hva en skal si når en møter kjendiser.

Ukens jakt:
Lykke har ønsket seg nattatøfler en stund nå. Jeg lovte at jeg skulle lete etter noen i Oslo. Siden Lykke hadde helt klare tanker om hvordan disse skulle se ut ble det litt leting jammen. Det var derfor digg å finne tøflene hun hadde sett for seg. Å se hvor glad hun ble i går gjorde all letingen til en smal sak.

Ukens kollega: 
Vi har mange studenter og elever ute i praksis nå for øyeblikket. Jeg må få lov å benytte anledningen til å skryta av Augusta som er utplassert hos oss. Ung jente som tar ansvar, ser både de som bor der og praktiske ting som må gjøres. Selv om Augusta ikke er min kollega hadde jeg lyst å skryte av henne da jeg har blitt imponert over den jenta!

Ukens idrettsglede:
Før jeg dro hjem på søndag fikk jeg med meg Tiril Eckoff sitt gull i skiskytting! Det var deilig å se at den jenten reiste seg og viste seg å være best når det gjaldt som mest! Så må det sies at det også er svært imponerende hva A-laget på Nærbø prestere i disse dager!

Ukens antrekk:

Håper uken har startet bra for dere. Jeg har vært på jobb etterfølgt av lekser og middag før det var familiebading. Etter svømming måtte vi innom å handle litt før det ble kveldsmat og leggetid her i hus. Da mannen var hjemme igjen etter trening var det min tur til å starte uken med en styrkeøkt på Jæren Sportssenter. Nå er kveldsmaten på plass i magen og jeg skal komme meg i dysjen. Ha en fin mandagskveld videre dere!

Beate

4 Comments

 1. Valborg
  Valborg

  så fine antrekk beate! du e KUL🙌🏼

  20. mars 2017
  |Reply
  • TAKK Valborg! 🙂 Ha en fin tirsdag!

   21. mars 2017
   |Reply
 2. Maria
  Maria

  Likte virkelig den grønne jakken! Den kledde du😊 hørtes ut som en fin tur til Oslo 😊 gleder meg til å se innkjøp fra turen 😊 god lillelørdag🙄

  22. mars 2017
  |Reply
  • Takk, eg og! Den er Hege sin da. God onsdag Maria 🙂

   22. mars 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.