Skip to content

Uke 12

Posted in Hverdagsliv

God mandag! Min forrige uke var temmelig hektisk og det er også grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert her inne i løpet av helgen. Håper uken deres har startet fint. Jeg oppsummerer uke 12:

Ukens opptur:
Stor opptur at leksene går bedre. Lykke har trolig innsett nå at det er egentlig bare dumt å bruke for lang til på å tulle undervegs i leksene da dette gir mindre tid til lek og andre ting.

Ukens nedtur:
Jeg ble litt småsyk i forrige uke. Snått, hodepine og tretthet. Da hjalp det å legge seg ekstra tidlig noen av kveldene + øke inntaket av C vitamin. Satser på at jeg ikke blir syk!

Ukens kollega:
Nok en gang imponert over Augusta som stepper inn som ekstravakt i helgen når vi var helt i krise etter å få folk på jobb. Jeg vil også trekke frem Elisabeth som er aktivitør hos oss. Makan til positiv, smilende og omsorgsfull dame!

Ukens takknemelighet:
Fredag kom jeg hjem med begge ungene ca kl 15.45. Vi kom hjem til rent og ikke minst ryddig hus. Snille Franki hadde da tatt seg av husarbeidet før han gikk i hallen. Da slo det meg hvor mye det betyr at han gjorde det uten at jeg måtte be han om det. Jeg trenger ikke så mye mer hverdagsglede enn akkuratt slike gode gjerninger faktisk.

Ukens treninger:
Jeg gjennomførte alle 5/5 økter og er veldig fornøyd med det. Muligens mest fornøyd med at jeg klarte å gjennomføre det tross mye jobbing og foreldremøte. Min erfaring er uten tvil at planlegging er en nøkkel til å ta seg tid til trening.

Ukens beste økt:
Må bli søndagens! Langtur i terreng meg gutta i nydelig vår vær. Det gir en god følelse i hele kroppen når en løper i nydelig natur flere timer.

Ukens kjøp:
Ingenting. Jeg kjøpte mer enn nok i Oslo nylig. Dessuten så mangler jeg ingen verdens ting sist jeg sjekket klesskapet!

Ukens gode følelse:
Det er veldig krevende og stressende på jobb for tiden men likevel kjenner jeg på hvor mye jeg gleder meg til å gå på jobb. Forrige uke ble det ekstra mye jobb pga jeg måtte jobbe inn helgen min, likevel er jeg like klar/glad for at jeg har akkuratt MIN jobb.

Ukens cravings:
Pærer!

Ukens sang:
Human – Rag`n Bone Man

Ukens savn nr 1:
Nå lengter jeg etter sommer og sol!

Ukens savn nr 2:
Nå kjenner jeg at det må bli mer vennine tid i den kommende uken, forrige uke følte jeg bare handlet om barn/mann, jobb og trening. Jeg er avhengig av litt venninetid i tillegg ♥

Ukens antrekk:
Det ble bare knipset et av mine antrekk i forrige uke helt i farten på veg til jobb:

Ønsker dere en fin ukesstart!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.