Skip to content

Uke 9

Posted in Hverdagsliv

Mandag og ny uke! Jeg starter uken som vanlig med å oppsummere forrige uke.

Ukens opptur:
Morgenrutinene og søskenkranglingen har blitt bedre. Forrige uke var begge ungene veldig lydige og flinke hver morgen når vi har det travelt og skal ulike steder. Felix leveres 07.00 i bhg, Lykke 07.10 i SFO og jeg er på plass 07.30 på jobb.

Ukens nedtur:
Jeg gir opp! BILEN vår kom inn med samme feilmelding som for ikke lenge siden og jeg måtte ned på verksted med den i dag. Det var heldigvis ikke annet enn glødeplugger og noe med turbofilteret om jeg hørte/husker riktig, men alikevel. Jeg blir litt oppgitt i det siste av den bilen vårs som vi egentlig er kjempefornøyd med!

Ukens gjensyn:
Kjekt å se både jentene igjen i forening, Nathalie igjen i helgen og Cathrine igjen i går.

Ukens gullkorn:
Felix: Der budde oldemor Mildrid, Mamma (mens han peker opp på sykeheimen)
Eg: Ja, det gjorde hu. Kor er Mildrid nå?
Felix: Hu er på månen!
Eg: Ja oppe i himmelen.
Felix: Ja hu bur ikke i huset sitt lenger

Ukens jentekveld:
Mandag var vi i forening hos gode Polly! Vi fikk servert nydelig kyllingsuppe med proteinrundstykker til og sitronpai til dessert! Best av alt er alle de gode samtalene, både de hverdagslige og mer dype ♥

Ukens treninger:
Mandag: Fri.
Tirsdag: 45 min slynge.
Onsdag: Bakkeintervall på mølle, en ny favoritt økt!
Torsdag: 10 km løp ute
Fredag: Fri men anser neste all vinduvask som en økt i seg selv!
Lørdag: Fri.
Søndag: 2 mil terreng med gutta!

Ukens motivasjon:
Ble veldig motivert av å løpe i skogen med gutta i går. De er engasjerte i det de holder på med og bruker fritiden sin på å legge opp løyper for oss andre som er så heldige som får henge oss på. Å løpe med gutta er motivasjon mest fordi jeg må presse meg ekstra for å holde følge med dem.

Ukens forbilde:
Min gode vennine Cathrine må jeg få skryte av i dag! Hun/de har nylig tatt på seg jobben om å bli fosterhjem og jeg bøyer meg i støvet! Det tror jeg er en oppgave jeg ikke kunne sett for meg å tatt på meg og desto mer imponert er jeg over alle de fine menneskene som gjør det ♥ Du Cathrine er utrolig god og jeg er så stolt av deg!

Ukens kjøp:
Forrige uke kjøpte jeg ny og etterlengtet dagkrem. Lettere sjokkert ble jeg når prislappen var 1390 kr, men så varer den hvertfall 1 år så da gjør det ikke så mye alikevel. Ellers tror jeg ikke jeg kjøpte noe annet nei.

Ukens kollega:
Jeg kan vell ikke annet enn å skryte av Torunn nok en gang! Den damen har verdens største tolmodiget og gjør jobben sin med en innlevelse som jeg nok aldri kommer til å oppleve hos noen andre. Håper du vet Torunn hvor heldige vi på Klokkarhagen er som har deg!

Ukens utfordring:
Forrige uke hadde jeg full arbeidsuke, forening, lekeavtaler med ungene og alene i helgen. Da merker jeg at utfordringen blir å få flyt i hverdagen uten for mye stress. Da kommer alltid bloggen min i andre rekke og det håper jeg at dere forstår. Jeg ønsker å levere inspirerende og kjekke innlegg ofte men bloggen blir det første jeg må nedprioritere når tiden ikke strekker til.

Ukens lunsj:
Lørdag etter toddlerlek i hallen svingte Franki innom bakeriet på Nærbø å kjøpte med seg lunsj. Grove frokostbrød og boller som dessert! Veldig fin lunsj med hele familien og Nathalie før mannen i huset måtte gjøre seg klar for avreise.

Ukens cravings:
Den nye proteinbaren til Quest: Cereal Protein Bar, sjokolade smak. Veldig god, anbefales!

Ukens snille:
Min mor var oppe her i flere timer fredag formiddag for å vaske alle vinduene våres innvendig. På ettermiddagen kom hun opp igjen å var med meg for å vaske alle vinduer utvendig! Endelig (!) har vi nydelig rene vinduer og DET var digg! Takk Mor!

Ukens gode følelse:
Å vaske vinduene utvendig. Jeg hadde uttrykkt frustrasjon til mor ang de vinduene. Ikke bare er de veldig skittne men også veldig mange OG forskjellige høyder. På det høyeste må vi bruke laang stige for å i det hele rekke opp så det er ikke et prosjekt jeg ser lyst på alene. Når vi var 2 stk var det mye kjekkere og motiverende. Det var jammen en god følelse og jeg har nå lovet meg selv at det ikke skal gå like lenge til neste gang jeg spør mor om en ny vindusdate!

Ukens antrekk:

Lag deg en fin ukesstart og ha en fin mandagskveld videre!

Beate

2 Comments

 1. Mari
  Mari

  Ha ei fin uke Beate 🌸🌼

  6. mars 2017
  |Reply
  • Takk i like måte gode deg Mari 🙂

   7. mars 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.