Skip to content

Bak Norges beste G16 lag står det en fantastisk trener!

Posted in Treningsglede

Da er et langsiktig mål nådd: Nærbø sitt G16 er offisielt Norgesmestere 2017. Hjemme sitter en rørt, stolt og ikke minst imponert kone.

Dette betyr så mye at det er litt vanskelig å starte dette innlegget. Først må jeg få gratulere hele laget med en overlegen seier i finalen. G16 på Nærbø er i dag blitt Norges beste lag og det er intet annet enn imponerende! Guttene skal ha mye ros, de er enormt flinke. Gry skal også ha enormt med skryt og fine ord for alt hun legger ned i dette laget, heldigvis har Franki deg ved sin side! Dere foreldre som reiser over alt for å vise deres støtte er også imponerende. Dere er en helt unik gjeng!

Så har vi treneren da. Frank Ove Lode. Dette innlegget ønsker jeg å dedikere til deg for å rose deg for alt du gjør for disse guttene. Som din kone er det ikke vanskelig å se hvor ekstremt mye dette betyr for deg. Du legger ned veldig mye tid og krefter nede i Loen, men også her hjemme. Du tar telefonsamtaler fra foreldre som har noe på hjerte, du passer på å se alle på laget, du noterer ofte ute på kjøkkenet og ikke minst gjør du dette på en svært familievennlig måte. I tillegg til full jobb, småbarnsfar til både Lykke og Felix og med en kone som også ønsker å nå sine mål, sjonglerer du dette særdeles bra! Jeg er imponert over hvordan du løser kabalen, du har til og med ledet laget ditt flere ganger i kamp med barna våre på sidelinjen på grunn av at jeg har vært på jobb.

Vi har en travel hverdag og det har vi valgt selv. Vi liker hverdagen vår og får det til på vår måte. Likevel får jeg flere ganger spørsmål om hvorfor jeg lar deg få lov å være håndballtrener når det tar såpass mye tid. For det første kommer jeg aldri til å nekte deg å være håndballtrener, det vil være å nekte deg for å gjøre det du elsker å drive med! Gjensidig nekter ikke du meg å drive med løping frem mot mine mål, vi forsøker å gjøre det beste for hverandre og jeg syns vi får det til å fungere som bare det! For det andre så er det en glede å se på deg når du kommer hjem fra en bra trening. Du snakker ustoppelig om hvor kjekt det er, hvor gode guttene er til å jobbe på trening og det er veldig synlig å se at du er i ditt ess. Det unner jeg deg, det er litt samme følesen jeg også får etter å ha løpt noen mil ute i frisk luft. Jeg har på ingen måter problem med å hverken forstå driven din for dette laget eller vansker med å se energien det gir deg. Det er alltid etter et godt øyeblikk i handballsammenheng at du yter ekstra også på hjemmebane.

Sist men ikke minst er det slike øyeblikk som dette som gjør alt så verdt det! Jeg vet hvor mye denne Norgesmester tittelen kom til å bety for deg og nettopp derfor er det så fantastisk å se deg lykkest. Du Frank Ove er en usedvanlig dyktig trener og jeg håper alle guttene i dag kan gi deg den annerkjennelsen, det fortjener du virkelig! Jeg er sykt stolt av deg og sitter her med tårene i øynene mens jeg skriver dette. Som din kone ser jeg hvor mye tid du bruker på dette laget, jeg ser hvordan du i perioder sliter med dårlig samvittighet for du skal ut å reise fra oss og jeg ser hvordan du planlegger for å få kabalen til å gå opp.

Vår datteren Lykke er stolt over sin pappa i dag, hun følgte nervøs med under hele kampen. I tillegg betyr det så mye for henne at du hadde med deg bamsen hennes på kampen, hun føler at hun var der litt sammen med deg likevel selv om vi er en del mil unna deg nå. Felix forstår enda ikke helt hva som skjer annet enn at han har ropt «Heia Nærbø» i hele ettermiddag. Likevel vet jeg at når han blir litt større vil han også bli stolt av sin pappa!

Gratulera så mye med GULL min kjære, jeg kunne ikke vært mer stolt! Nå gleder vi oss til å ha deg litt mer hjemme før vi lader opp til ny sesong. Nærbø Idrettslag er heldige som har en trener som deg, du er vanvittig flink. Ikke bare for at du tar gullet i dag, men for måten du gjør det på! Du gjør det overlegent, kontrollert og deler gleden sammen med laget. Du er en trener som ser alle spillere, du verdsetter jobben Gry gjør og du lar deg impoenere av foreldrene til gutta som stiller opp. Du har vært en dyktig leder for gjengen din og det er bare å bøye seg i støvet for deg. Franki, du er trener til NORGES beste G16 lag!

Beate

4 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Fantastisk flott innlegg 💗

  30. april 2017
  |Reply
 2. Lise
  Lise

  Gratulera så møje te guttane og trener teamet, imponerande🏅👏🏼🏆 Og vanvittig flott skrevet kjære du💛

  1. mai 2017
  |Reply
  • Tusen takk for det Lise 🙂

   1. mai 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.