Skip to content

Barnerom: Stor seng til stor gutt!

Posted in Barnerom, and Interiør

God tirsdag selv om det nok for mange av dere føles som en mandag. Endelig har vi fått opp litt dekorasjon over sengen til Felix og jeg tenkte å vise dere noen bilder.

Felix har allerede sovet en god stund i denne sengen og har gitt den mer en godkjendt. Han er kry over sengen, elefanten over sengen og ikke minst over sengklærne. Ninjago og superhelter er livet til vår 3 åring. Viser litt bilder under her:

Bilderammen med Felix i er fra 1 års fotograferingen hos Lene & Helene. Bilderammen med tekst er det min gode svigerrinne Siv som laget til Felix i anledning dåpen hans. Bodyen er hjemmestrikket av gode svigermor og jeg syns den er for fin til å ligge i en eske. Elefanten er bestilt over internett, jeg googlet bare dyrehode til vegg så kom det opp flere sider. Jeg ble godt fornøyd med resultatet selv om det aller viktigste er at Felix trivest her inne, noe han gjør ♥


Ellers er våren her for fullt og det er bare å nyte hver eneste fine vårdag vi har nå fremover. Påsken er helt ferdig og det er på en måte inngangen til våren sånn på ordentlig. Før vi vet ordet av det er mai og enda varmere ute. Vår – du er så hjertelig velkommen!

Ha en fin tirsdag videre dere så blogges vi plutselig igjen.

Beate

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  Kjempe fint vennen ❤💙Blir så glad og inspirert av slike innlegg😊

  18. april 2017
  |Reply
  • Takk og kjekt du likte innlegget 🙂 Klem

   20. april 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.