Skip to content

Gjennomføringen ligger mye i hodet!

Posted in Treningsglede

Søndag betyr langtur for min del. Dagens langtur ville jeg så gjerne gjennomføre selv om jeg var i 30 års fest i går kveld. Da ble det slik da.

Allerede sist søndag sa jeg til gjengen at jeg kom til å bli med på langtur i dag, men at jeg kom til å stille redusert som følge av at jeg skulle på fest. Å skippe langturen min i dag var aldri et alternativ, det hadde jeg bestemt meg for. Jeg valgte å løse det med å drikke meg tidlig ferdig for så å gå over til vann. Jeg var hjemme klokken 02.00 og kjendte meg ikke klar for å løpe noen timer senere. Jeg hev innpå med vann og Zyrtec for å ta det verste av fyllesyken før jeg la meg. Klokken 05.00 måtte jeg opp igjen fordi jeg ble dårlig og var glad for at jeg skulle sove noen timer til. Da klokken ringte klokken 08.00 stod jeg opp for å få i meg frokost og kjendte meg ganske redusert. Jeg måtte jobbe mye med meg selv for å ikke psyke meg selv ned, det kan fort bli enkelt å syns synd på seg selv i slike situasjoner. Jeg snudde tanken om til at det slettes ikke var synd om meg, jeg hadde tross alt valgt å dra på fest og visste at det kom til å bli en hardere løpetur enn ellers..

På festen i går var det ei dame som spurte meg om hva jeg kom til å gjøre dersom jeg absolutt ikke orket å løpe når jeg våknet i dag. Da jeg svarte henne at det var aldri et alternativ.

Det jeg vil frem til er ikke at alle skal løpe dagen derpå. Det jeg vil frem til er hvor mye mer du oppnår med å være målbevisst og ha en plan! Dersom jeg skulle latt følelser og dagsform avgjort om jeg skulle løpe i dag vet dere alle som leser at jeg hadde bare slått av klokken igjen og sovet videre. I og med at jeg hadde bestemt meg for lenge siden at jeg skulle få til å kombinere fest + langtur dagen derpå så skal det mye til for at det ikke blir akkuratt slik.

Undervegs på løpeturen vår i dag føltes formen bedre enn forventet. I dag bokførte vi 25 kilometer og fikk en veldig fin rundtur i nærområdet. Vi var hovedsak i skog, terreng eller grusveger.

Bilde over er før og etter økten. Følelsen etterpå var ubeskrivelig digg. Stadig vekk erfarer jeg at treningen og gjennomføringen ligger hovedsak i hodet! Lag deg en plan og gjør mye for å holde deg til planen, det er så verdt det! For meg er dette virkelig treningsglede og jeg er så fornøyd med dagens løpetur tross at formen ikke var på topp.

Winners never quit and Quitters never win! 


Håper dere har hatt en fin helg! Nå er mannen kommet hjem fra Oslo og jeg gleder meg til å bare slappe av med han resten av kvelden. Klikk deg gjerne innom her i morgen, da oppsummerer jeg uken som har gått. Ha en fin søndagskveld videre dere. Klem

Beate

2 Comments

  1. Gro
    Gro

    Bra jobba Beate!! 😊❤

    2. april 2017
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.