Skip to content

Hva spiser jeg gjennom en hel dag?

Posted in Kosthold

God onsdag! Siden det er veldig mange som lurer på hva jeg spiser nå som jeg følger kostholdsplanen fra Livskraft tenkte jeg å dele det i et eget innlegg nå.

Jeg har utelukkende bare fått positive tilbakemeldinger når det kommer til prosjekt Ultramaraton som jeg holder på med. Jeg følger et trenings og kostholdsplan gjennom Livskraft for å stille best mulig forbredt på løpsdagen som er 17 juni. Når det kommer til kostholdet mitt er det veldig mange som lurer på hva jeg spiser og derfor tenkte jeg at det kunne jeg gjerne vise i et eget innlegg i dag. Kostholdsplanen min er veldig variert men som jeg har nevnt tidligere har det fungert best for min travle hverdag og velge de mest lettvinte løsningene. Slik kan en mine måltider se ut en dag:

Frokost: Yogurt med Granola og bær. 

Lunsj: 1 proteinrundstykke, eggerøre og frukt + grønsaker. 

Middag: Kylling, grønsaker og søtpotetstappe.

I forbindelse med trening: Smoothie for ekstra påfyll.

Kveldsmat: Havregrøt med vaniljeproteinpulver i. Bruker kanel, sukrin gold og litt nøtter på toppen.

Dette er hvordan en vanlig matdag kan se ut for meg. Jeg gleder meg til hvert måltid og syns alt jeg spiser er veldig godt. Maten min er mer innbydende da den er så mye mer fargerik sammenliknet med før. Min konklusjon etter snart 4 uker er uten tvil at det slettes ikke er hverken kjedelig eller vanskelig å følge en kostholdsplan. Se på all den gode maten jeg spiser da?

Håper dette var et greit innlegg for dere som lurer på hva jeg spiser. Til alle måltider drikker jeg kun vann for de av dere som lurer på det. Legg gjerne igjen en kommentar om dette var noe dere ønsker jeg skal gjøre igjen så kan jeg vurdere responsen deres. Onsdagen min er godt i gang allerede og jeg får runde av nå for å være klar til min kjære Lykke kommer hjem fra skolen øyeblikk. Lag deg en fin onsdag så skrives vi plutselig ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.