Skip to content

Påskeferie!

Posted in Hverdagsliv

God skjærtordag! Etter jobb idag reiser vi opp til hytten for en liten mini ferie på hytten!

Fremfor å se bakdelene med yrket mitt ser jeg heller fordelene. Jeg elsker jobben min og ville ikke byttet den mot noen andre jobber akkuratt nå. Alle fordelene ved turnuslivet og det å få lov å hjelpe andre mennesker gjør at det å jobbe skjærtorsdag ikke er noen sak. Jeg får fri fredag, lørdag og søndag og ser på en mini påskeferie som et stort pluss! Mandag er det tilbake på jobb igjen men jeg har fått ordnet med at jeg går kveldsvakt slik at vi kan være på hytten helt til mandag.

Vi reiser direkte etter jobb i dag og jeg gleder meg! Det er så lenge siden vi har vært på hytten nå. Vi blir der sammen med mine svigerforeldre og har ingen planer foreløpig og det er så deilig. Jeg gleder meg til å våkne uten vekkeklokke, ha fullt fokus på å være sammen med de som betyr aller mest for meg. Jeg pakker med meg pcen min slik at jeg kan oppdatere dere i morgen hvertfall om Prosjekt Ultramaraton som har blitt et fast innslag på fredagene.

Håper dere nyter påsken uansett om du er hjemme, på jobb eller på hytta. GOD PÅSKE ALLE ♥

Beate

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  God påske vennen🐣😊Kos dokke masse på hyttå😊

  13. april 2017
  |Reply
  • Tusen takk vennen 🙂 Hb dk og har hatt det fint i påsken 🙂

   17. april 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.