Skip to content

Uke 13

Posted in Hverdagsliv

Oh Mandag du er så velkommen! Ny uke og en ny oppsummering av uken som gikk kommer her.

Ukens opptur:
Jeg skal innrømme at det var deilig med en langfri periode fra jobb i forrige uke. Det er helt nødvendig å hente seg litt inn i perioder etter mye jobbing.

Ukens nedtur:
Jeg kjendte vell litt mer på lavt blodsukker i forrige uke enn ellers. Jeg har litt mindre å gå på og merker at jeg hadde lettere for å kjefte enn ellers. Så den ene kvelden måtte jeg bare spise kveldsmat før leggingen og det fungerte mye bedre!

Ukens høydepunkt:
Rita sin 30 års fest! Forrige uke var veldig innholdsrik og kjekk på mange måter men festen til Rita blir desidert høydepunktet! Så mange fine mennesker på et sted for å feire et fyrverkeri av et menneske, nei det var så kjekt!! ♥

Ukens lunsjdate:
Selv om jeg ikke kan gå ut for å spise lunsj i denne kostholdsperioden min så kan jeg fremdeles ha lunsj med venniner. Jeg tar enkelt og greit maten min med og det går så fint! I forrige uke var jeg på sengemat hos gode Ingeborg som var riktig så hyggelig! I tillegg hadde jeg og beste Gro lunsjdate på Lyetoppen. Så godt å ha kvalitetstid med venniner!

Ukens treninger:
Jeg følgte planen min selv om det innebar at jeg byttet om på mandag og onsdagsøkten min i forrige uke for å få kabalen til å gå opp.
Mandag: Styrke sammen med løping
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Ren styrke
Torsdag: Fri
Fredag: Bakkeintervall
Lørdag: Fri
Søndag: 25 km terreng/grus.
Beste økten: Uten tvil søndagen siden jeg holdt meg til planen tross at jeg var på fest kvelden før.

Ukens sang:
Don`t kill my vibe av Sigrid!

Ukens kompliment:
Min søte niese på 11 år sa følgende: «Jeg ville gjerne hatt tante Beate sitt liv. Hun er en person som gjør mange gode ting for andre og er en veldig flink mor til ungane sine».
Det satt jeg utrolig pris på og var veldig glad for å høre noe så fint!! ♥

Ukens fine gjerning:
Min mor stiller opp som b.vakt når vi trenger det. Lørdag sov ungene hos mor siden jeg skulle på fest og mannen i huset var i Oslo hele helgen. Da jeg spurte om jeg kunne hente barna mellom 12-13 for å få med meg løpeturen var det heller ingen sak. Det er godt å ha mødre! Takk for hjelpen ♥

Ukens kjøp:
Utenom noen gaver i forrige uke ble det ikke noe annet.

Ukens cravings:
Jeg fikk V.E.L.D.I.G lyst på iskrem på søndag. Men det slapp jeg. Gleder meg sånn til 17 mai, da er det søren meg obligatorisk med iskrem uansett kostholdsplan! Hehe.

Ukens gjensyn:
Det ble veldig mange kjekke gjensyn i forrige uke. Det var en veldig sosial uke kan en tryggt si! Veldig kjekt å se Ingeborg igjen og ikke minst hilse på hennes lille skatt. Torsdag var det godt å se Gro igjen! Hos Rita var det kjekt å se henne og alle de andre jentene. Sist men ikke minst var det kjekt i familieselskap i går på Hellvik hvor vi såg alle de igjen også.

Ukens pinlige:
Onsdag var det tid for nok en celleprøve for min del. Jeg kan nesten ikke forstå at det allerede er flere år siden forrige gang. Uansett! Jeg takket nei til kvinnelig sykepleier og lot min mannlige lege utføre prosedyren av den enkle grunn at det er svært ubehagelig uansett! Det er pinlig å ligge i en så ubehagelig stilling mens det pågår men jeg måtte bare fokusere på viktigheten av å faktisk sjekke meg så hjalp det en god del. Så husk å sjekk deg!

Ukens under planlegging:
I forrige uke fikk jeg litt tid til overs for å starte å planlegge min egen 30 års fest som jeg skal holde i mai. Tema for festen er 80 tallet og jeg har tenkt å gå all in med egen outfit hvertfall! Time hos den dyktige frisøren/makeupartisten Mette Eilen er booket og jeg har smått begynt å tenke på resten også. Det blir så gøy!

Ukens antrekk:

Lag deg en bra uke! Ha en fortsatt fin mandagskveld videre ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.