Skip to content

Uke 14

Posted in Hverdagsliv

God mandag og god påske til dem som har startet på påskeferien. Ukesoppsummeringen fra uke 14 kommer under her:

Ukens opptur:
Tror det er nødt for å være min fredag. Jeg hadde fri og den var stappet full av bare godt innhold. Blant annet det kjekke besøket hos Livskraft.

Ukens nedtur:
Jeg kommer ikke på noen.

Ukens jentekveld:
Torsdag var det forening hos Gro sammen med henne og Polly. Anne kunne desverre ikke komme. Tross at jeg følger min kostholdsplan er det ingen sak å gjøre det også i forening når en har verdens beste venner som støtter deg og heier på deg for at du har et mål!

Ukens gjensyn:
Kjekt å se gode Arna igjen. Jeg og ungene var på gardsbesøk for å se på kyllingene! Takk for oss Arna om du leser dette 🙂

Ukens idrettsglede:
Lørdag fikk jeg også vært med på herrelagets A lags kamp og det var veldig gøy!

Ukens små hverdagsglede: 
Vi hadde håndball avsluttning for J2010 på torsdag. Snille gode Nathalie hadde plukket med påskeliljer fra egen hage for å gi til meg. Det ble jeg veldig glad for!

Ukens treninger:
Jeg holdt planen min og gjennomførte mine 5 økter også i forrige uke. Den beste økten må nok igjen være langturen vi hadde i går. 2,1 mil i terreng med godt følge, fint vær og passelig med sorpe!

Ukens kjøp:
Forrige uke fikk jeg unnagjort endel kjøp til barna. Bunader til begge er på plass og det samme gjelder med nye uteklær nå til våren.

Ukens kollega:
Jeg må få skryte av June denne gangen! Du er ikke redd for å arbeide, står på og er positiv til å gi ekstra av deg selv. Veldig bra jobba!

Ukens telefonsamtale:
Digg å snakke med verdens beste Gro i forrige uke!

Ukens takknemelighet:
Det skal ikke mer til å dra på Lekeland før jeg blir veldig takknemlig for min kjære mann. Han er så flink til å leke med barna at jeg må bare stå å beundre innimellom. Heldige våre barn som har en så god pappa!

Ukens undring:
Ikke bare takknemelighet som kommer frem på Lekeland, jeg ble også satt ut av det stikk motsatte. En far hadde med seg sin pike på ca 4 år vil jeg tro. Faren var klar for en rolig formiddag med telefonen sin mens jenten var klar til å leke med sin pappa. Å se på den situasjonen som oppstod da gjorde meg så vondt! Hun hadde kun et ønske og det var å leke med sin pappa men det ble det ingenting av siden telefonen var så mye viktigere..

Ukens lunsjdate:
Lunsj å lunsj. Det kan vell ikke kalles lunsj lenger siden jeg tar medbrakt mat med meg når jeg er ute på farten. Men jeg møtte Polly tidlig i forrige uke og det var veldig hyggelig ♥

Ukens antrekk:

Ha en fin mandagskveld videre.

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.