Skip to content

Uke 15

Posted in Hverdagsliv

God mandag og siste dag i påskeferien for de fleste av oss. Jeg holder meg til min faste spalte og oppsummerer i korte trekk uken som gikk.

Ukens opptur:
En liten opptur å kjenne på at jeg følger trening og kostholdsplanen fint selv om det er ferie og mye kos på hytten. Med god planlegging og struktur gikk det helt fint!

Ukens nedtur:
Blir feil å klage på været men etter å ha SÅ nydelig vårvær på fredagen ble det en liten nedtur at det regnet og snødde så mye resten av helgen. Men sånn egentlig har vi vell ikke lov å klage.

Ukens måltid:
Lørdag kveld stod det pinnekjøtt på menyen! Det er det aller beste jeg får til middag og det var SÅ godt! Jeg tilpasset det i forhold til angitt mengder i forhold til hva kostholdsplanen min sier.

Ukens høydepunkt:
Påskeferie på hytta! Jeg spurte Lykke om hva det var som var kjekkeste på hytta og ble så glad når hun svarte: «Bare at vi er sammen er kjekt».

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte meg ny mascara, det er det eneste jeg kommer på her å nå.

Ukens treninger:
Mandag: Sen styrke økt på Jæren Sportssenter, ble ikke før 21.15 men den gikk veldig bra!
Tirsdag: Slyngeøkt sammen med kjekke medlemmer på Jæren Sportssenter.
Onsdag: Løp kombinert med styrke også på Jæren Sportssenter.
Torsdag: Fri
Fredag: 20 bakkeintervaller i en monsterbakke på hytta, enda sliten i leggene!
Lørdag: Fri
Søndag: 2 mil langkjør på hytta.

Ukens kollega:
Du kjære Helene! Ikke bare gir du alt av deg selv når du er på jobb men til og med på fridagen din i påsken kommer du på besøk på jobb og tar med deg et lite lam! Du er et funn, rett å slett!

Ukens cravings:
IS! Jeg tok meg selv i å stirre på en liten gutt som slikket sin store soft is, da gikk det opp for meg at jeg virkelig er glad i is! Nå er det ganske lenge siden jeg har spist is og jeg teller nesten ned til 17 mai, da skal jeg spise is igjen! Haha, små gleder i en kostholdsplan periode ♥

Ukens stress:
Lørdag på selveste påskeaften var dagen da alle skulle handle enda litt til i påsken. Vi måtte ned i Flekkefjord sentrum siden vi hadde lovet Felix nye sengklær til hytten. Det var et stort stress hele greien og jeg trivest virkelig ikke i et slik folkekaos om en kan kalle det for det.

Ukens besøk:
Søndag kom Cathrine og hennes familie opp på besøk til oss på hytten. Selv om været ikke var det beste koste vi oss med båttur, gåtur og div aktiviteter. Utrolig hvor fort de 4-5 timene fløy avsted!

Ukens utflukt:
Fredag var det nydelig vær over store deler av landet og det var en fryd å være ute! Vi kjørte båt sammen med en annen familie ut til en liten øy hvor vi tente bål, spiste og koste oss.

Ukens frustrasjon:
Fuglereir i pipa! Vi har nylig fjernet et reir i pipa men det har kommet nytt reir igjen og det bråker faktisk veldig mye. Vi våkner av at fuglene holder på inni pipa og det er ganske frustrerende. Nå må vi få fikset nok et reir + bestilt pipehatt for å unngå dette i fremtiden!

Ukens snille: 
Svigermor fortjener noen linjer med fine ord. Hun har nydelig middag klar hver eneste dag på hytten, baker og står på for at vi andre skal ha det fint. Hun ser barna, leker med dem og sørger for at det er godt å være på hytten. Takk for at du er den du er Åse Brit ♥

Ukens antrekk:

Nyt siste dagen i påsken!

Beate

 

2 Comments

  1. Helene
    Helene

    <3

    17. april 2017
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.