Skip to content

Uke 16

Posted in Hverdagsliv

Mandag! Velkommen skal du være selv om du gjerne skulle vært litt varmere. Mandag betyr ny ukes oppsummering så her kommer den.

Ukens opptur:
Forrige uke var nok fordelene med turnuslivet som peker seg frem som den største oppturen. Det å måtte arbeide helger gjør jo at en får fri i forkant og etter endt jobbehelg. Forigge uke jobbet jeg A mandag, D tirdag, A onsdag, Fri Torsdag, A fredag, D lørdag og A søndag. Selv om det ble litt mye kvelder i forbindelse med at jeg selv hadde byttet til meg mandagskvelden er det veldig godt å kombinere turnuslivet sammen med små barn. God følelse å kjenne på at jeg nyter fordelene turnus gir meg og mine ♥

Ukens nedtur:
Været dersom det er lov å si? Nå liker jeg ikke å klage men været kunne gjerne vært litt mer stabilt og gjerne 2 grader varmere om ikke annet. Men lite vi får gjort med det, hadde bare trodd at vinterjakke og skjerf skulle vært pakket bort til denne tid..

Ukens høydepunkt:
I en travel hverdag er det de små øyeblikkene som betyr mest for meg. Øyeblikkene hvor vi 4 bare er sammen uten å gjøre noe særlig. På søndag fikk vi til en tur ut i nærområdet og det må være ukens høydepunkt. Noen trær, bekker og litt engasjement fra oss foreldre så ble det en veldig fin utflukt.

Ukens sporty: 
Mette Goa er foreløpig den eneste som har tatt utfordringen min om å løpe opp Moisendaren. Stor klapp på skulderen til deg Mette! Satser på noen andre av dere lesere tar utfordringen. La meg bare si det klart: dersom du vurderte det bare litt, ja da skal du gjøre det! Hva har du å tape på det? I min tankegang har du bare alt å vinne på det.

Ukens sitat fra barnemunn nr 1: 
På butikken alle 4. Franki blir ivrig når han ser en Spiderman ball som han tar opp og dabber med i butikken og søker Felix sin respons. Felix snur seg til meg og sier: «Mamma, kan jeg ønske meg den til jul?». ♥

Ukens sitat fra barnemunn nr 2: 
Også på butikken samme dag. Lykke ønsker å bytte fra Superbrød til Grovbrød med sirup for en forandring. Mens vi skjærer opp brødet sier Lykke: «Mamma, etter du har løpt løpet ditt MÅ du bare smake dette gode brødet». ♥

Ukens snille:
Snille Karin lot meg sitte på frem og tilbake til jobb i helgen. Igjen, tusen takk 🙂

Ukens kjøp:
Ingen. Jeg har som mål i april å være veldig bevisst. Bevise for meg selv at det er mulig å bruke minimalt på ting en egentlig ikke trenger. Så langt går det helt fint.

Ukens cravings:
Mango ♥

Ukens treninger:
Som planlagt 5 økter. Mandag: Styrke. Tirsdag: Slynge. Onsdag: Løp med styrke. Torsdag: Fri. Fredag: Bakketrening opp Moisendaren. Lørdag: Fri. Søndag: Langtur i terreng.

Ukens beste økt:
Fredagens økt oppe på toppen av Moisendaren smakte veldig godt! Samtidig er det veldig kjekke turer vi har på søndagene, de kommer derfor på delt første plass!

Ukens utflukt: 
Søndagens. Jeg var tidlig hjemme som planlagt etter langtur for å rekke en utflukt med familien før kveldsvakt. Lykke hadde et hemmelig sted hun ville vise oss. Været var fint i det tidsrommet og ungene glade og fornøyde.

Ukens kollega:
Her må jeg få skryte av Kjersti! Jeg vet jo fra før at hun er en veldig dyktig pleier som har stor omsorg. Likevel var det veldig kjekt å få lov å jobbe sammen med henne en vakt i forrige uke. Kjekt å se hvor raskt du tilpasser deg nye situasjoner og hvor flink du er til å se den enkelte. Håper du kommer over flere ganger til oss!

Ukens gjensyn:
I forrige uke fikk vi til å ha en playdate med Christine og ungene. Veldig kjekt å se de igjen!

Ukens motivasjon boost:
Torsdag var jeg på Livskraft for å gå gjennom nytt treningsprogram til styrkedelen min. Veldig kjekt å være i lag med Helene, hun er virkelig en positiv dame som en lett trivest i lag med. Styrkeprogrammet jeg har fått nå var også veldig bra selv om jeg skal innrømme at jeg gruer meg i hel til onsdag da jeg har fått en enda hardere styrke kombinert med løpings økt. Men det er som Helene sier, det som venter meg 17 juni kommer til å være 10 ganger verre så det er bare å jobbe hele tiden med hodet!

Ukens grønne:
Lykke var i vennegruppe for en stund tilbake hvor aktiviteten var å så solsikkeplante. Jeg har da klart å holde liv i denne siden og forstår nå ut fra størrelsen og bedømme at jeg må plante den om i en større krukke. Veldig fornøyd med det siden jeg ikke har grønne fingrer i det hele tatt! Apropo grønne finger: Det klør i hendene til å kjøpe vårblomster men siden det snør (!) ute i skrivende stund må jeg nok vente en stund til med det!

Ukens antrekk:

Lag deg en BRA uke. Fyll den med minst 1 ting du elsker å gjøre! Ha en fin mandagskveld videre.

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.