Skip to content

Velkommen April

Posted in Hverdagsliv

April er endelig her og jeg elsker denne tiden av året! Vår, lysere dager, varmere temperaturer og mye kjekt i vente. Jeg tenkte å dele et aldri så lite «12 ting jeg ønsker April skal inneholde».

Lage ny To Do liste:
Jeg elsker som dere vet lister, spesielt realistiske lister. Jeg kjenner at det må snart lages en ny To Do liste for å få litt oversikt over ting som burde bli gjort. Den største fordelen med en slik liste er uten tvil følelsen etterpå når et gjøremål er gjort, det føles digg! En to do liste innebærer alt fra egne gjøremål, felles gjøremål og ikke minst hus og hjem gjøremål.

Endelig dra på hytta igjen:
Det er ikke til å legge skjul på at med vår livsstil er det lite rom for å reise opp på hytta. Franki er mye opptatt med handballtrener jobben sin, særs i helgene. Jeg arbeider 3. hver helg og har også toddlerlek hver 2. helg som jeg er forpliktet til. Summen av vår livvstil akkuratt nå gjør at det er alt for lenge siden vi har vært oppe på hytta. Jeg gleder meg sånn til å reise der om ikke så alt for lenge!

Nyte en liten påskeferie:
Selv om jeg ikke få en veldig lang påskeferie er jeg veldig takknemlig for det jeg får. I mitt yrke er det ingen selvfølge å få fri helligdager, det er alt etter hvordan din turnus faller. I år er jeg heldig og slipper unna selve helgen. Jeg jobber skjærtorsdag dagvakt og har fri til 2. påskedag kveld. Dermed får vi hvertfall noen dager oppe på hytten. Påske for meg er avslapping, være sammen med svigers, påskeegg skattejakt med barna og god mat! Stort pluss om været er strålende og det finnes noe snø igjen noen steder ♥

Evaluere Prosjekt Ultramaraton hittil: 
Fredag som kommer er det allerede 4 uker siden jeg startet på prosjekt Ultramaraton sammen med Livskraft AS. Jeg har time hos Helene på fredag hvor vi skal evaluere hvordan det har gått så langt. Gleder meg!

Freshe opp bryna mine:
Jeg er nødt for å farge bryna mine snart. Mine egne hår er mye lysere enn jeg foretrekker akkuratt nå.

Mer bevisst på økonomi:
Jeg håper ikke jeg er den eneste som flytter penger fra kontoer like før lønn? I April har jeg som mål og være veldig bevisst på penger slik at jeg forhåpentligvis ikke trenger og overføre fra sparekonto like før lønn. Jeg hadde det som et mål i Mars også men shoppingen i Oslo gjorde at det kunne jeg bare glemme!

Planlegge teater med ungene:
Jeg og ungene var på besøk hos Cathrine og ungene i helgen. De skulle på teater senere på dagen og mine barn ble så lei seg da vi ikke skulle det samme. Felix gråt og gråt fordi han så gjerne ville på teater. Jeg har derfor som mål at jeg og Cathrine må finne et kjekt stykke og bare bestille, da blir det hvertfall noe av i tillegg til at vi har noe kjekt å glede oss til.

Gåturer i lag med venniner:
Våren er så digg på flere vis men det å gå kveldsturer sammen med venniner er noe jeg liker veldig godt!

Vaske bilen inn og utvendig:
Det må være på det første punktet på To Do listen min/vår tror jeg!

Være mer kjæreste: 
Det er ikke til å legge skjul på at Mars måned har vært travel for min del med alt jeg har satt meg inn i. Treningen tar blant annet lengre tid nå sammenliknet med før. I tillegg bruker jeg mer tid på kjøkkenet de dagene jeg lager mat. Jobbmessig har det også vært travelt og alt dette har resultert i litt mindre kjærestetid enn hva jeg liker. I den kommende måneden skal jeg derfor være mer bevisst på dette og forsøke å være en enda bedre kjæreste ♥

Forsøke å blogge mer variert igjen:
Det blir endel trening og mat her inne på bloggen om dagen og slik er det jo nødt for å være også. Bloggen handler tross alt om mitt hverdagsliv og noe annet ville derfor vært rart. Likevel har jeg lyst til å gi dere lesere mer variert innhold her inne fordi jeg setter pris på at dere bruker deres tid på å lese min blogg. Jeg vil jo veldig gjerne at dere skal få igjen for å bruke tiden deres her inne ♥

Ta et E-læringskurs:
Se her Gro og Anne Dagny! Nå har jeg utsatt det E-læringskurset så lenge at det er flaut! Jeg har derfor et mål om at innen April er over skal det være i boks!

April du er så hjertelig velkommen!

Ha en finfin tirsdagskveld videre.

Beate

2 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Hurra for e-lærings kurs 🤣👍🏻🙈😘

  4. april 2017
  |Reply
 2. Gro
  Gro

  Så bra Beate 🤗😉Glede meg til mailen om fullført kurs😅😅

  4. april 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.