Skip to content

Verdens beste Rita fyller 30 år i dag!

Posted in Hverdagsliv

7 april er Rita sin dag. Gratulera så mye med 30 års dagen!

Rita har jeg kjendt i 24 år, det vil si jeg møtte henne i første klasse på Lyefjell. Rita er en av mine beste venniner og i dette innlegget har jeg lyst å forsøke å sette ord på hva hun betyr for meg. Det første jeg tenker på når jeg tenker på henne er at ALLE burde hatt en vennine som henne. Jeg er overbevist om at vi trenger flere mennesker som Rita i denne verden. Denne jenta har et helt unikt vesen og ønsker at alle rundt henne skal ha det godt. Jeg kjenner heller ingen som har gitt meg så mange latterkuller eller som klarer å finne det positive med noe som egentlig vi andre ser på som negativt. Rita har en egen evne til å lage god stemning og feeling når hun er i et rom, det blir alltid et godt møtet. Rita strekker seg veldig langt for at alle menneskene i livet hennes skal ha det bra. Før jeg skriver videre har jeg lyst å legge til et stort bildedryss av denne fantastiske dama:

Som dere enkelt kan se: Rita er en gledsspreder uten like! Hun er fest i hverdagen og gjør livet så mye bedre! Det unike med henne er likevel at hun har hele pakken. Trenger jeg noen å snakke med når jeg har det vondt kan jeg alltid ringe til Rita. Rita er veldig god til å lytte, gi råd og kunne reflektere sammen med meg over smått og stort. Rita har alltid sett alle i mitt liv. Hun ser barna mine, hun ser mannen min, ser mine venniner og min familie. Hun spør alltid hvordan alle i mitt liv har det fordi hun bryr seg og ønsker at alle skal ha det bra. Er det et menneske jeg kjenner som jeg skulle ønsket vi kunne klonet må det være Rita. Rett å slett fordi livet mitt er så mye bedre å leve i lag med henne og jeg skulle ønske flere hadde en person som Rita i livet sitt. Jeg føler meg heldig og vet at vi kommer til å være bestevenner livet ut. Jeg er kjempeglad ideg Rita og ønsker deg alt godt på din 30 års dag. GOD TUR til København, shopp til du sprekker!

Gratulera så mye med dagen Rita!

Beate

6 Comments

 1. Gro
  Gro

  For et fantastisk innlegg😍Hipp hurra for Rita❤

  7. april 2017
  |Reply
 2. Maria
  Maria

  Hipphurra for Rita!🎈🎉

  7. april 2017
  |Reply
 3. Margith Skårland
  Margith Skårland

  Gode snille Rita😙 Hipp hipp hurra 🤗

  9. april 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.