Skip to content

4 års bryllupsdag

Posted in Bryllup

4 mai er vår bryllupsdag. Tenk at i dag er det allerede 4 år siden vi giftet oss!

4 mai 2013 er dagen da vi giftet oss. Det var jeg som fridde, mer om frieriet kan du lese her. Sånn i hverdagen kan jeg vel ikke si at det er så stor forskjell på det å være gift kontra det å være samboere. Likevel ville jeg aldri vært foruten bryllupet vårt som er en av mine beste dager noensinne! Det å ferie at vi to har valgt hverandre sammen med vår familie og venner, det var stort! Tror jeg må lage en ny tradisjon at for hver 10. år må vi ha bryllupsfest og feire på ny og på ny. Det hadde vært noe det!

Selve dagen i dag blir ikke markert på noe spesielt vis. Det er på lørdag vi tar feiringen sammen med våre forlovere og deres følge. Det er 4. året på rad vi inviterer dem hjem på 3 retters middag og det er en så fin tradisjon! Å som jeg gleder meg!

Jeg kommer ikke til å skrive et klissete innlegg i dag om hvor høyt jeg elsker Franki, han syns det var mer en nok med innlegget som var på søndag etter gullseieren. La meg bare si at Franki er mannen jeg ville ha for 12 år siden og er fortsatt mannen jeg vil ha. Franki er mannen som utfyller meg helt perfekt og som balanserer meg. Franki har de samme verdiene som jeg setter aller høyest i et ekteskap og ikke minst er han en helt fantastisk pappa til våre 2 barn. Jeg elsker deg Franki og håper vi kan feire 4 mai livet ut!

Hurra for kjærligheten ♥

Beate

 

12 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Gratulera ❤️❤️❤️❤️

  4. mai 2017
  |Reply
 2. Mari
  Mari

  Gratulera💛🌸

  4. mai 2017
  |Reply
 3. Ingeborg
  Ingeborg

  Søde, gode dokke❤ Hurra for kjærligheten ❤😘

  4. mai 2017
  |Reply
  • Tusen takk og så kjekt med kommentar fra deg Ingeborg!! 🙂 Klem

   6. mai 2017
   |Reply
 4. Karin
  Karin

  Gratulera igjen 😍

  4. mai 2017
  |Reply
 5. Ane
  Ane

  Dæ sko du jo sagdt idag !Gratulera😃😃

  4. mai 2017
  |Reply
  • Tusen takk 🙂 Eg var midt i legginga når du kom, kom ikke på det. Klem

   6. mai 2017
   |Reply
 6. Maria
  Maria

  Gratulera med dagen som var!😍 håper dåkk har kost dåkk ikveld 🎈😊 skikkeligt jillt å ha en sånn tradisjon 😊

  6. mai 2017
  |Reply
  • Tusen takk Maria! 🙂 Ja det er en så kjekk tradisjon! Klem

   7. mai 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.