Skip to content

80 talls party: Antrekk

Posted in Skjønnhet & Velvære

Så hyggelig at flere av dere gleder seg til å se de ulike antrekkene vi hadde på lørdagens jentefest. De kommer under her.

For min egen look gikk jeg for det jeg forbinder med 80 tallet. Jeg tenker mye farger, tights, badedrakt, kreppet hår og fargerik øyeskygge. Slik så jeg ut:

Tightsen min fant jeg på WOW. T-skjorte er fra BikBok. Badedrakt er fra lenge siden, den fikk jeg av en kollega. Hår og sminke er utført av dyktige Mette Eilen som arbeider på Modern Design M44.

Hele gjengen samlet:

På invitasjonen til jentene hadde jeg skrevet at det var en temafest og at beste antrekk/bekledning ville bli kåret. Jeg trodde på forhånd at det kom til å bli en enkel sak men det ble det hvertfall ikke! Vinneren var likevel verdig 1. plassen og hennes bekledning ser dere under her:

Litt av de andre jentene:

Var det ikke mange kule tolkninger? Har ikke tatt med alle da eg er usikker på om de vil publiseres på bloggen, da lar jeg heller være. Dere har hvertfall fått sett en del. Veldig kjekk kveld som desverre gikk alt for fort! Håper du ble underholdt eller i det minste litt inspirert til å enten kjøre på med temafest eller fant tips til antrekk dersom du er så heldig å skal i noe tilsvarende. Temafest er hvertfall veldig gøy!

Ha en fin kveld videre!

Beate

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Gall kule alle ihop! 😊 temafest er så gjildt!😁 god onsdag 😊😊

  24. mai 2017
  |Reply
  • Tusen takk 🙂 Ha en finfin onsdag gode deg 🙂

   24. mai 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.