Skip to content

Dette gleder jeg med til i Mai

Posted in Hverdagsliv

I går var 1. mai og det gjør meg så uendelig glad! Jeg er ikke i tvil om at mai er min favoritt måned av dem alle, det har vært slik bestandig. Tenkte å dele med dere hva jeg gleder meg til i den kommende måneden.

Feire bryllupsdag: 4 mai har vi bryllupsdag! Dette feirer vi med en av de kjekkeste tradisjonene vi har etter min mening: 3 retters middag med forlovere inkludert følge! Det er så kjekt! Så langt det lar seg gjør har vi dette den første lørdagen i mai måned og det gjelder i år også. Jeg gleder meg!

Friske opp uteområdet vårt: Mai betyr vår og sommer, og det er på høg tid å gjøre uteområdet vårt fint. Terraser skal spyles, hagemøbler skal ut, blomster skal plantes og garasjen må ryddes. Jeg bare elsker alt med denne tiden vi når går i møte!

Langturer i nydelig vær: Det er bare knappe 9 dager siden vi løp over 2 mil i snø… Været har vært rart i april sammenliknet med andre år men desto mer gledelig er det over langtidsvarslene som viser nå. Jeg gleder meg til lange løpeturer fremover i deilig vår vær.

Feire bursdagen min: 30 mai er min bursdag. Dette året blir jeg hele 30 år og dette skal jeg feire med jentene mine den 20 mai. Slike anledninger er så kjekke og jeg gleder meg stort!

Besøke frisøren min igjen: Nå er det lenge siden jeg har vært hos frisøren gitt. Om ikke alt for lenge skal jeg friske opp håret igjen som gleder seg sårt til det.

Feire nasjonaldagen vår: 17 mai er en av mine favoritt dager i året. Helt ærlig så liker jeg å gå i tog for å rope høyt hurra! Det hører til feiringen av nasjonaldagen vår.

Spise en stor soft is: Er det noe jeg savner under kostholdsplanen min må det være å ta seg en is når været er godt. Derfor er det lenge siden jeg bestemte meg for at på selveste 17 mai skal jeg spise en diger soft is, gud som jeg gleder meg!

Evaluere prosjekt Ultramaraton del 2: 16 mai er neste time jeg har hos Helene. Da skal vi nok en gang evaluere hvordan de siste ukene har gått og hvordan formen min ligger an. Jeg gleder meg og er veldig spent.

Jærdagen/Jærnåttå: Selv om det ikke blir hæler i taket for min del i år pga prosjekt Ultramaraton skal jeg likevel delta på hvertfall selve jærdagen. Det er en stor folkefest som jeg syns Bryne har lykkest veldig bra med.

Nyte flere dager UTE: Så fort hagemøblene er oppe og tempraturen stiger noen grader til er vi flinke til å bruke hagen vår. Ungene foretrekker å spise middag på terrassen fremfor inne hver gang dersom de får valget.

Lete etter outfit for min temabursdag: Tema er som tidligere nevnt 80 talls party. Jeg har enda ikke antrekket mitt klart og det skyldes rett og slett at jeg ikke har hatt tid til å tenke på det helt enda. I neste uke planlegger jeg å bruke litt tid på å lete etter et antrekk, temafester er gøy!

Pakke bort alt som minner meg om vinter: Vinterjakker og tykke gensere skal ryddes bort for å dra frem litt lettere sommerplagg. Jeg har brukt vinterjakker og tykke gensere inntil nylig jeg siden det har vært så kaldt. Det skal derfor bli deilig å kunne pakke bort alt som minner meg om vinter for å ta frem enda mer sommer!

Lange kvelder: Når tempraturen stiger og solen er lenger fremme føles det alltid som at døgnet får flere timer. Jeg gleder meg til å sitte ute og nyte de siste solstråler som kveldssolen gir, gå/joggeturer med en god vennine og det å sykle ned til trening. Nei dere, denne årstiden gir meg så mye!

Mai –  du er så hjertelig velkommen!

Lag deg en god tirsdag og fyll den med noe fint.

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.