Skip to content

For en fin 30 års dag!

Posted in Hverdagsliv

Jeg har hatt tidenes dag, jeg kunne ikke bedt om en finere bursdag!

I dag har jeg tatt litt mobilbilder slik at dere kunne se litt av dagen min gjennom bilder.

Jeg hadde klokken på 05.30 for å løpe en kort tur før jobb. Jeg elsker å starte dagen slik og da jeg hadde muligheten til å gjøre det i dag var jeg ikke i tvil! Etter frokost og dysj våknet først lille Felix og deretter Lykke. Jeg fikk Lykke avgårde på skolen og ble møtt av at lille Nathalie (venninen til Lykke) gratulerte meg med dagen ♥ På jobb ble jeg møtt av sang først i garderoben før nok en sang når jeg kom inn i avdelingen. Da ble jeg så rørt at tårene kom! Flagg, ballonger og gode klemmer! Arbeidsdagen var kjempefin og pausen ble et høydepunkt på jobb. Jeg hadde vært nede å kjøpt is til mine kollega + mango til meg selv. Jeg fikk gave fra den gode gjengen på Klokkarhagen og uventet sangopptreden med utkledning! Så morsomt! Gode Anne Dagny og Elisabeth! Jeg fikk til og med min egen kurv med avokadoer, gulrøtter og mango, så omtenksomt!

Etter en overveldende dag å ta inn over seg på jobb kom jeg hjem til helt rent og ryddig hus. Franki hadde stått for den jobben. Lykke og Franki hadde i tillegg pyntet med 30 tall og mye ballonger for å lage hyggelig stemning, det klarte de virkelig! Hjemme ventet 30 roser og fine ord nedskrevet i et kort hvor og gaven min stod beskrevet. Jeg slapp å lage middag og kunne bare kose meg før det var tid for fotballtrening for J7. Overraskende mange fine ord og klemmer også nede i Loen!

Vell hjemme fikk jeg bursdagssang av ungene og mye kos! Bergitte og Valborg stakk innom i døren og det var så hyggelig! Videre gikk kvelden min som alle andre tirsdager med til å være i lag med gjengen på Jæren Sportssenter. Jeg digger å trene med denne gjengen og de gir meg så mye energi. Helt uventet fikk jeg nydelige pioener av gode Hanne Mette på trening ♥

Kvelden skal brukest sammen med mannen min men jeg hadde lyst til å si et lite hei her på bloggen først. Denne dagen har vært så fin og jeg sliter litt med å ta inn over meg alle fine ord, gode klemmer og helsninger. Helt hverdagslig og fin, det er så godt å kjenne på at det er de små tingene i livet som gjør livet så flott. Tusen takk til alle som har tenkt på meg, sendt gratulasjoner og bidratt til at dette ble en veldig fin bursdag. Jeg er på ingen måte skremt av å bli 30 år, det føles bare helt flott!

Etter en slik dag blir det så naturlig å være takknemlig og rørt. Jeg setter stor pris på min gode mann og mine 2 barn. Jeg er heldig som har en så fantastisk arbeidsplass og de beste kollegear! Jeg er evig takknemlig for mine venner og min familie og setter stor pris på dem alle. Slike dager trenger jeg litt tid til å fordøye alt rett å slett. Takk igjen for alle fine ord, klemmer og gratulasjoner, det varmer ♥

Beate

8 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Takk for me fikk dele dagen med deg 😘😘🎉❤️😊

  30. mai 2017
  |Reply
  • Så takknemlig for deg Anne Dagny 🙂 Klem

   31. mai 2017
   |Reply
 2. Tone
  Tone

  Gratulerer med dagen flotte Beate ☺🎈🌸

  30. mai 2017
  |Reply
 3. Maria
  Maria

  Gratulera med dagen 🎉🎊💃

  30. mai 2017
  |Reply
 4. Karin
  Karin

  ❤️

  30. mai 2017
  |Reply
  • Klem & hjerte tilbake 🙂

   31. mai 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.