Skip to content

For en helg!

Posted in Hverdagsliv

God søndagskveld dere! Håper dere har det fint og at det har vært en fin helg for de aller fleste. For min del har det vært en helt fantastisk helg på alle måter ♥

Det har vært langfri for flere, dette gjaldt min gjeng også forutten om meg. Jeg var på jobb torsdag og fredag dag, men kommer liksom ikke på at det er noe rart, jeg har tross alt verdens beste jobb! Å være på jobb samtidig som jeg vet at ungene storkoser seg sammen med Franki er også en veldig fin følelse. Fredag tok han dem med opp til Kongeparken sammen med sine søsken og deres familier. Det er nok en dag som vil sitte lenge i minne hos mine 2.

Gjennom hele helgen har jeg ikke hatt noen planer og det har vært SÅ deilig. Fredags kveld slappet jeg av her hjemme mens mannen var på Jærnåttå. Lørdag var vi ute i hagen hele formiddagen før vi tok toget til Bryne for å få med oss deler av Jærdagen. Besøket dit ble varmt og mindre hyggelig for å være helt ærlig. Etter togturen hjem hev vi oss i bilen for å reise ned på stranden for å bade, det var så gøy. Rart det hvordan en lett kan tenke at barna vil elske togtur, karuseller, is og konsert når de egentlig er veldig lite kravstore. Å løpe fritt på stranden med vind i håret, bade i sjøen og mye latter, DET var høydepunktet for oss alle uten tvil. Vi lærer så lenge vi lever.

Lørdagskvelden brukte jeg og Franki til å se ferdig sesong 2 av Broen. Dersom du trenger serietips så fikk du det nettopp! I dag hadde jeg klokken på 06.00 for å ta ut på langtur med gjengen. I dag stilte Arve, Bjarne, Cato og Oddveig opp på langtur og det var utrolig digg å komme hjem med 25+ kilometer i beina! (Gikk batteritom på klokken så vet ikke nøyaktig hvor langt det ble til slutt).

Etter mat og dysj var vi klar for besøk. Vi var nede hos Catrine og hennes lille gjeng og det var så hyggelig tross en del urinering. Felix bestemte seg i går kveld for å slutte med bleie, det har ikke gått helt slik som han håpet på. Vi var innom mor/mormor også før jeg fikk veldig hyggelig vennine besøk av Polly. Hun kom med bursdagsgave på forskudd siden hun gikk glipp av festen min, så utrolig kjekt!

Denne helgen har vært så bra på flere plan og er nok en helg som jeg kommer til å huske både pga innhold og vær. En slik helg gir så mye påfyll og energi, jeg er mer en klar for nok en uke i morgen. Nå vil jeg nemlig bare at tiden skal gå fort fremover, det er i dag kun 20 dager til løpet.

Håper dere har hatt en minst like fin helg som meg/oss. Vi blogges mer i morgen dere. Ha en fin søndagskveld videre.

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.