Skip to content

Forbredelser til 80 talls party!

Posted in Hverdagsliv, and Skjønnhet & Velvære

God torsdag og hei til deg som leser. Jeg er i full sving med å planlegge siste detaljer til min fest som skal være førstkommende lørdag. Tema er 80 tallet siden jeg ble født i 1987!

Sterke farger og helt litt neon farger er 80 tallet for meg. Jeg ser på bilde over at fargene lyver litt, både tightsen og leppestiften er enda mer knall rosa. Jeg skal kombinere dette antrekket med en lime grønn badedrakt som jeg skal ha under t-skjorten. Håret skal kreppes og sminken skal overdrives. Jeg viser dere så klart bilder!

Jeg elsker å lage i stand fester og i år er ingen unntak. Jeg har enda mye forbredelser som skal gjøres i kveld, i morgen og ikke minst på lørdag. Likevel så skal jeg innrømme at jeg koser meg med det. Jeg syns ikke det er stress eller mas, kun gøy! Dille, pynte, lage god stemning og bare ha det gøy!

Jeg titter bare kjapt innom i dag også egentlig, jeg har nok å henge fingrene i her hjemme så jeg tror bare at jeg runder av. Klikk deg innom bloggen igjen i morgen, da kommer nok et innlegg om prosjekt Ultramaraton. Jeg deler med dere hvordan evalueringen hos Helene gikk!

Lag deg en bra torsdagskveld! Vi blogges mer i morgen!

Beate

4 Comments

 1. Lise
  Lise

  Glede meg😃🎈

  18. mai 2017
  |Reply
 2. Mari
  Mari

  Du e så flinke t å stella i stand, å gjør d kjekt for de rundt deg å deg sjøl i enkver anledning! Kjekt at du dele din kreativitet 🙂

  20. mai 2017
  |Reply
  • Tusen takk Mari, jilt å høyra 🙂

   21. mai 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.