Skip to content

Fridag midt i uken!

Posted in Hverdagsliv

God torsdag! Kjekt at du titter innom bloggen min. I dag har jeg hatt en deilig fridag, det er en av fordelene med turnuslivet, fri før arbeidshelg.

Min fridag har vært veldig fin men det slår meg liksom alltid hvor fort fridagene går, en forsøker liksom å nytte fridagen mest mulig. Hvertfall jeg. Min dag startet med en tidlig morgen klokken 06.05. Jeg fikk Lykke avgårde på skolen først før det var Felix sin tur til å gå bort til barnehagen. Klokken 09.00 var jeg på plass hos Reidun Anette som er min frisør, endelig fikk jeg freshet opp hårfargen min! Veldig hyggelig å være sammen med henne, vi har gode samtaler og har det generelt veldig kjekt sammen syns nå jeg.

Etter frisørbesøket mitt tok jeg turen til IKEA. Med meg hjem fikk jeg knall rosa servietter og fargerike sugerør. Deretter var turen innom Kvadrat for å jakte på mitt antrekk til 80 tallsfesten jeg skal ha neste helg. Jeg lette i ganske mange butikker før jeg endelig fant hva det jeg villa ha. Jeg endte opp med knall rosa tights og en matchende t – skjorte til. Med meg hjem ble også knall rosa leppestift og litt annet småting til festen. Viser dere bilder så fort jeg får tatt noen. Jeg kom hvertfall i god stemning og kjendte på hvor mye jeg gleder meg til en jentefest!

Vell hjemme var det lekser og middag som stod for tur. Ettermiddagen vår har vi tilbragt alle 4 på Tjelta for å heie frem Nærbø Jenter i fotballkampen. Nå er ungene i seng og jeg vurderer sterkt å reise bort til G- Sport Klepp for å kjøpe nye terrengløpesko. Ikke fordi de jeg har ikke er gode nok men fordi de hadde fått inn noen enda lettere terrengsko som fristet veldig til å ha på selve løpet. Skal , skal ikke..

Jeg hadde egentlig ikke så mye på hjerte i dag men tenker at dere muligens syns det er kjekt å lese om helt hverdagslige ting også inni blant. Visst ikke gi meg en tilbakemelding så skal jeg droppe det fremover.

Håper dagen din har vært fin og at du begynner å bli klar for nok en helg enten det er frihelg eller arbeidshelg slik som meg. Vi skrives snart igjen. Ha en fin torsdagskveld!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.