Skip to content

Jeg elsker hagen vår!

Posted in Interiør

God lørdag og hei til deg som leser. I går fikk jeg tatt en del bilder av hagen og uteområdet vårt.

Sol og sommer – jeg blir så glad! I går ettermiddag og i dag har vi vært ute i hagen vår. Mange barn på besøk, vannballonger og bare være sammen. Er det virkelig noe jeg elsker med huset vårt så er det hvordan huset glir så fint sammen med uteområdet. Huset har utrolig mye vinduer noe som gjør at det er enkelt å følge med på barna ute selv om jeg er inne. Uteområdet vårt er stort og jeg er veldig fornøyd med hvordan det er formet. Det er flere ulike soner og vi får utbytte solen fra morgen til kveld i hagen vår! Heldige de som får dette huset om en stund ♥

Etter at ungene hadde lekt fra seg og stupte ned i sofaen i går benyttet jeg anledningen til å rydde litt for å ta bilder. Her kommer derfor et stort bildedryss:

Håper at sommeren har kommet for å være en stund nå fremover – vi nyter hver dag vi kan her ute hvertfall! Lag deg en BRA lørdagskveld. Klem

Beate

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  Kjempe fint Beate😄

  28. mai 2017
  |Reply
  • Tusen takk Gro 🙂 Klem

   28. mai 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.