Skip to content

Løping kombinert med styrke nr 2

Posted in Treningsglede

GOD onsdag dere! Jeg har akkuratt kommet hjem fra trening og i dag har jeg kjørt denne økten som jeg så gjerne vil dele med dere. Håper noen vil teste den ut, gi meg en tilbakemelding i tilfelle.

Treningsøkten er satt sammen av Livskraft AS som følger meg opp i denne opptreningsfasen frem mot Ultramaraton. Jeg likte forrige tilsvarende program veldig godt men må si at nå liker jeg dette enda bedre! Det er effektivt, tungt og ikke minst helt perfekt treningsøkt for meg frem mot mitt mål.

Treningsøkten i sin helhet ser slik ut:

  1. Løp 2 kilometer på tredemøllen. Fart: 12 km/t.
  2. Steg opp med vektstang. Jeg bruker 25 kg. Gjør øvelsen 4 set x 6 rep på hver fot.

  3. Squat jump med step. Gå ned i dyp knebøy og hopp så høyt du kan opp. 3 set x 12 rep.
  4. 1 Bens knebøy i slynge/TRX. 2 set x 12 rep på hver fot.

  5. Løp 3 kilometer på tredemøllen. Fart: 12,5 km/t.
  6. Nordic hamstring curl med ribbevegg. Med eller uten strikk, jeg kjører med strikk da det er tyngre og jeg får mer utbytte av øvelsen. Kjør 3 set x 8 rep.

  7. Spider pushup. 3 set x 12 rep.

  8. Hoppe sideveis mellom kjegler og ta i gulv. 3 set x 12 rep på hver side.
  9. Løp 4 kilometer på tredemøllen. Fart: 13 km/t.

Strekk godt ut etter økten, klapp deg selv på skulderen og vær drit fornøyd med egen innsats! Dette er en krevende økt og desto bedre er følelsen etter endt økt. Tilpass gjerne økten etter ditt nivå når det kommer til antall kg på øvelser og ikke minst på hastigheten på tredemøllen. Gi meg en tilbakemelding dersom du har lyst å teste den ut og ikke minst etter at du har testet den.

Tusen takk til Elisabeth som tok bildene på trening!

Tusen takk til Helene ved Livskraft som lager veldig bra treningsprogrammer!

Ha en fin onsdag og takk for at du titter innom bloggen min ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.