Skip to content

Mine nye løpesko

Posted in Treningsglede

God onsdag! I dag tenkte jeg å vise dere mine nye bestevenner: Terrengskoene mine som skal få oppleve Lysefjorden Inn Ultramaraton 17 juni sammen med meg!

For ikke lenge siden tikket det inn melding fra Oddveig. Hun sendte bilde av disse skoene med teksten: «Disse må du ha til løpet. Dridd lette». Oddveig er ei av flere som er rå på sport og holder til på G-Sport Klepp. De ansatte som arbeider der står virkelig på for at kundene, altså vi, skal være 100% fornøyde. Oddveig er også intressert i løping og har løpt en del langturer sammen med oss. Jeg syns det var veldig hyggelig å få meldingen av Oddveig, jeg fikk automatisk følelse av at hun ønsker meg alt godt i forbindelse med dette løpet. Jeg var snar med å reise bort for å teste dem ut og jeg var ikke i tvil. Det tok meg nøyaktig 2 sekunder for å skjønne at disse måtte jeg ha. Følelsen som kom umiddelbart når jeg tok dem på var at jeg skulle vært ute i terrenget for å løpt!

De veier ingenting nesten og føles så gode på foten. Jeg har har fått testet dem ute i terrenget på en tur og de levte opp til forventningene. Jeg fikk veldig godt grep og merket at foten min var enda mer fleksibel i disse skoene sammenliknet med de tidligere terrengskoene jeg har løpt med. Tusen takk til Oddveig som passer godt på meg ♥


Det er onsdag og jeg hatt en treg start på dagen. Jeg pleier stort sett og ha mye overskudd og energi men det vil ikke si at jeg aldri har en dårlige dag. De kommer sjelden, men de kommer også hos meg. I dag var en slik dag. Jeg har slitt litt med søvnen de siste dager – delvis fordi jeg har mye å tenke på men også fordi jeg snudde litt på døgnet etter lørdagens fest! I dag kom hvertfall hodepinen og jeg ble direkte kvalm av det. Etter levering ble derfor søvn prioritert fremfor trening og det føltes godt! Treningen får jeg heller ta igjen i morgen som egentlig var treningsfri. Jeg kvilte i 1 time og deretter var jeg mer meg selv. Lykke kom hjem tidlig fra skolen og vi har spist lunsj sammen før hun dro ned til venniner. Jeg har fått ryddet litt her hjemme og fått handlet inn mat for uken. Nå venter straks kveldsvakt på jobb med mine kjekke kollega ♥

Håper du har en fin onsdag! Lag deg en fin dag ♥

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.