Skip to content

Temafest: 80 talls party!

Posted in DIY, Hverdagsliv, and Interiør

FOR en kveld! Jeg kommer til å leve lenge på denne kjekke kvelden!

Beklager sen oppdatering men jeg kom inn fra langtur for ikke så lenge siden, heldigvis slapp jeg morgentur i dag etter tidenes fest i går! Jeg hadde det så kjekt i går og er så takknemlig for alle som kunne komme. Jentene hadde gjort kanon innsats når det kommer til temaet og jeg slet virkelig med å kåre beste utkledning!

Jeg tok over 130 bilder i går og må derfor dele det litt opp her på bloggen. I kveld tenkte jeg å vise dere bilder av hvordan jeg pyntet. Jeg elsker slike anledninger og storkoser meg i forkant mens jeg planlegger men muligens enda mer mens jeg pynter. Det ser ut til at mi kjære Lykke har arvet dette også for hun har ventet og ventet på at hun skulle få være med meg å pynte bordet. Jeg og Lykke pyntet derfor i lag og jeg syns det er så kjekt at hun vil være med å sette sitt preg på det. Lykke ønsket bordkort til jentene og det var så søtt av henne. Under kommer litt bilder:

Invitasjonen så slik ut. Jeg er såpass gammeldags at jeg liker å sende ut invitasjoner fremfor Facebook. Det er liksom så hyggelig, det skal jeg aldri slutte med!

Tallerkene fant jeg på Kremmerhuset. Glassene fant jeg på Nille. Servietter og sugerør er fra IKEA. Ballonger er fra Søstrene Grene. 30 tallet i gull er fra festligeting.no, det samme er konfettien. Tips til helium: Nille selger små tanker som er supre til denne type bruk!

Jeg viser mitt antrekk og gjestenes antrekk i et annet innlegg. Som sagt var jentene så kule, jeg er faktisk imponert over hvor mye nesten alle hadde gått inn for å kjøre 80 talls look helt ut. Jeg kåret topp 3 der det var 2 trøstepremier og en hovedpremie. Det var jammen ikke lett men syns det var en verdig vinner som vant!

Denne kvelden var så digg og jeg kunne ikke fått en bedre kveld. Tusen takk til alle mine fine jenter som kom og gjorde denne feiringen kanonkjekk, takk for alle fine gaver og ikke minst takk til alle som hjalp til å rydde. Jeg våknet til helt ryddig hus, tenk å være så heldig da! Nei dere, dette er så gøy! Jeg anbefaler på det varmeste å kjøre på med temafest, det er så gøy! Jeg gleder meg allerede til neste temafest.

Håper dere har hatt en fin kveld og fin helg. Vi blogges mer i morgen. God natt ♥

Beate

One Comment

  1. Mari
    Mari

    Kjempe stiligt😊👍🏼

    22. mai 2017
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.