Skip to content

Uke 17

Posted in Hverdagsliv

God mandag og velkommen til mai måned, min desidert favoritt av dem alle. Jeg starter uken med oppsummering av uken som gikk.

Ukens høydepunkt:
Uten tvil: G16 som tok GULL i går. Det var stort!

Ukens opptur:
VÆRET! Og at jeg løp min hittill lengste distanse noensinne i går, 32 km!

Ukens nedtur:
Jeg gikk tom på langturen og fikk en nedtur like etter turen. Note to my self: Husk å kjøpe inn gel/bar til helgens langturer.

Ukens kjøp:
Jeg holder meg fornuftig etter planen og kjøpte kun ting jeg absolutt trengte i forrige uke. Det var ny rens og nytt proteinpulver.

Ukens snille:
Gode Gro kom på mandag i forrige uke på besøk og hadde med seg nydelige blomster og en liten kjøleskap magnet, så hyggelig! ♥

Ukens mest besøkte dag her på bloggen:
Det er tydelig at innlegget mitt på bloggen i går har vekket interesse hos mange, lesertallet i går var i underkant av 3000 personer. Mulig jeg må starte å skrive enda oftere om mannen..

Ukens treninger:
Jeg holdt planen og fullførte 5 av 5 økter.

Ukens beste treningsøkt:
Langturen søndag i nydelige omgivelser og herlig vær!

Ukens gjensyn:
Kjekt å se Nathalie som jeg er tante til igjen på lørdag, hun var med oss på Grønt Gras turnering hele dagen.

Ukens cravings:
Fortsatt mango, men har også knasket på mandler.

Ukens motivasjon:
Jeg har fått noen hendvendelser på messenger, blogg og muntlig fra dere lesere som har prøvt noen av treningsøktene jeg har lagt ut den siste tiden. Det er så gøy og gir meg mye motivasjon til å lage enda flere slike innlegg til dere. Takk for at dere gir tilbakemeldinger, det setter jeg veldig stor pris på 🙂

Ukens frustrasjon:
At døgnet ikke har mer enn 24 timer. Tiden strekker ikke helt til om dagen og det er inni mellom frustrende selv om jeg ikke liker å være negativ. Men forrige uke og i den kommende uken skulle jeg ønske at døgnet hadde litt flere timer.

Ukens kollega:
Sykepleier Aga! Heldigvis kom du til oss på Klokkarhagen, det er jeg så glad for. Du sprer enormt mye glede, du gir mye av deg selv på jobb, du tar mye ansvar og ikke minst ser alle på Klokkarhagen. Du er unik!

Ukens antrekk:
Uken gikk så raskt at jeg rakk nesten ikke å tenke helt på klær og det å huske å måtte ta et bilde i farten. Skal forsøke å gjøre en bedre innsats denne uken.

Håper uken din har startet fint og at fridagen har smakt godt. Jeg har vært på jobb, vært hjemme i ettermiddag og vært på trening nå i kveld. Nå venter en dysj og siste rest av av et e-læringskurs jeg er alt for sen med å få gjort! Vi blogges mer i morgen dere.

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.