Skip to content

Uke 18

Posted in Hverdagsliv

God mandag og hei til deg som titter innom bloggen min. Forrige uke var litt av en uke på flere plan, jeg oppsummerer under.

Ukens opptur:
Lørdagens langtur var en opptur på flere måter. Jeg var så klar for å gripe dagen når jeg våknet 05.25 at det var null problem å komme seg opp. Når vi i tillegg fikk DET flotte været under hele turen, det var en stor opptur!

Ukens nedtur:
Den måtte komme med tanke på hvor overfullt min hele uke/helg var. Nedturen kom som et hardt slag søndagsmorgen. Hodet var ikke med, jeg var trett og sliten. De første 13 kilometer av langturen på søndagen var et slit før det heldigvis løsnet litt å litt. Det positive med å kjenne seg så sliten er at du setter pris på hvor deilig det er å ikke være sliten!

Ukens høydepunkt:
Markeringen av bryllupsdagen vår uten tvil! For en kveld vi hadde sammen med fine folk!

Ukens måltid:
Ikke for å skryte av meg selv men 3 rettersen jeg laget på lørdag smakte himmelsk! Jeg forteller dere menyen i løpet av uken.

Ukens film:
Sammen med barna: Syng. FOR en fin film! Anbefales på det varmeste.
Voksen film: Hacksaw Ridge. anbefales enda mer, den var helt utrolig bra!

Ukens frustrasjon:
Frustrerende å komme 10 minutter for sent til treningstimen min som jeg skulle ha på fredag. Likevel var det ikke så mye jeg kunne gjøre til og fra så jeg måtte bare la det gå.

Ukens latterkrampe:
I forkant av forlovermiddagen vår kjøpte jeg inn spillet «Speak Out». Det var hysterisk morsomt! Anbefales!

Ukens treninger:
I forrige uke fikk jeg 7 økter da det ble to ekstra.
Mandag: Styrke.
Tirsdag: Slynge.
Onsdag: Styrke kombinert med løp.
Torsdag: Bakkeintervall på tredemølle.
Fredag: Spinning/Sirkel
Lørdag: 3,5 t langtur i terreng.
Sødnag: 4 t langtur i terreng.

Ukens beste økt:
Langturen på lørdagen var uten tvil den beste!

Ukens cravings:
Avokado og nøtter.

Ukens bomtur:
Torsdag fikk jeg for meg at jeg skulle reise direkte etter jobb for å endelig få skaffet meg en løpesekk. Det er en sekk jeg trenger til langturene og ikke minst på løpet som har drikketank inni sekken og er tilpasset for løping. Jeg gamlet på at G-Sport Klepp hadde inne og reiste avgårde. Da jeg kom i butikken var de desverre utsolgt og det ble en bomtur for min del. De yter i det minste god service de damene på Klepp slik at de fikk bestilt sekken mens jeg var der og snille Åshild skal ta den med hjem i dag fra jobb.

Ukens overskudd:
Lørdag hadde jeg et stort overskudd hele dagen. Fra jeg våknet til jeg la meg langt over midtnatt gikk det i et bankende kjør og det gjorde meg ingenting. Ikke før smellen kom søndagsmorgen, den måtte jo komme.

Ukens kollega:
June! Tusen takk for all hjelp og støtte på fredag!

Ukens utfordring:
Tiden og overfullt program. Likevel sitter jeg igjen med å kjenne på at det var verdt det!

Ukens antrekk:

Håper uken din har startet bra! Jeg har startet en ny uke med en etterlengtet fridag og det har vært deilig å hente seg litt inn. Vi blogges mer i morgen. Klem

Beate

2 Comments

 1. Valborg
  Valborg

  Du e gode Beate! Håpe du får ei fine uka😄

  8. mai 2017
  |Reply
  • Takk gode Valborg! I like så 🙂

   9. mai 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.