Skip to content

Uke 19

Posted in Hverdagsliv

Mandag – du er velkommen! Hei til deg som titter innom bloggen. Det er tid for å oppsummere nok en uke.

Ukens opptur:
Tror jeg må være å lade batterinene igjen på mandagen. Etter å ta det helt med ro og hente inn litt søvn var jeg så mye mer opplagt.

Ukens nedtur:
Jeg måtte stå over bakkeløping til Moi Sendaren på fredag pga hodeverk. Heldigvis gav det seg etter jeg slappet av 1 time.

Ukens høydepunkt:
Kommer ikke på noen spesielle akkuratt nå i farten. Lite høydepunkt å dele husbyggingen med dere endelig, kjekt med så mange fine tilbakemeldinger! Kjekt at dere gleder dere til å følge med i prosessen.

Ukens treninger:
Det ble en litt mer normal treningsuke i den som gikk og det gjorde godt.
Mandag: Styrke
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp kombinert med styrke.
Torsdag: Fri
Fredag: Bakkeintervall på tredemøllen
Lørdag: Fri
Søndag: Langtur på 32/33 km, litt usikker på nøyaktig lengde da klokken min gikk tom for batteri.

Ukens beste økt:
Langturene er stort sett høydepunktet siden det gir så mye påfyll å det er kjekt å løpe sammen med mennesker som har samme mål som deg selv. Men jeg må også få trekke frem fredagsøkten. Jeg var sur fordi hodeverken ikke gav seg og forstod raskt at jeg hadde ingenting opp Moisendaren å gjøre. Etter at jeg slappet av 1 time gikk det gradvis over og jeg bestemte meg for å ta bakketreningen på tredemøllen hjemme. Det viste seg å bli en knall hard, effektiv og kjekk økt. Deler den med dere i løpet av de neste dagene.

Ukens måltid:
Jeg gleder meg til hvert måltid og er utrolig nok ikke lei av å følge kostholdsplanen. Beste måltidet i forrige uke var på søndag etter langtur. Da fyller jeg opp med en stor porsjon havregrøt tilsatt vaniljeproteinpulver og nyter!

Ukens kjøp:
Forrige uke gikk kortet mitt litt varmt. Jeg kjøpte nytt antrekk til 80 talls partyet mitt, jeg kjøpte nye løpesko, ny løpetights, ny sports BH, ny treningstopp, ny Lee dongribukse og dill/pynt til festen.

Ukens snille:
Onsdag i forrige uke lå det roser på døren utenenfor.

På kortet stod det: «Kjære Franki. Tusen takk for at du har vært treneren min. Setter stor pris på deg! Beate: den røde rosen er til deg – for alt du har «ofret» 🙂 » ♥

Ukens kollega:
Tror jeg må nevne 2 stk fra forrige uke som poppet opp i hodet mitt. Karin og Anne Dagny ♥ Karin er snill som dagen er lang i tillegg til at hun er tilstedet for de som bor ved sykehjemmet, ser alle og er faglig dyktig. Alltid like kjekt å være på vakt med deg! Anne Dagny er helt perfekt for rollen som avdelingssykepleier. Det var sykdom i forrige uke og uten å måtte be henne så hoppet hun i uniformen for å være i avdelingen vår. Du er alltid behjelpelig, faglig dyktig og ansvarsfull!

Ukens gode service:
Mandag kveld kom Åshild fra G-Sport Klepp hjem på døren med min nye løpesekk. Den måtte bestilles og jeg spurte så pent om noen kunne ta den med hjem til Nærbø dersom det lot seg gjøre. Tusen takk Åshild for god service!

Ukens velvære:
Frisør tid! Ikke bare digg å bli litt fresh på håret men også digg å være sammen med den kjekke dama!

Ukens cravings:
Det tror jeg må bli smoothies. Min består av 1 dl melk, 1,5 dl Tine Fyldig Yogurt, 1 banan, 50 g blåbær og 150 g jorbær. MMMM!

Ukens antrekk:

Nå skal jeg ned på trening og løfte vekter. I morgen tidlig skal jeg til Helene på Livskraft, det gleder jeg meg til. Håper uken deres har startet fint, min startet noe treigt men slik er det med flere kveldsvakter etter hverandre. Vi blogges mer i morgen dere. Klem

Beate

4 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Tusen takk for fine ord kjære Beate! ❤️ Du e best 💗

  15. mai 2017
  |Reply
 2. Karin
  Karin

  Tusen takk Beate 😘 Å i lige måde:) allti en glede på vakt me deg!

  18. mai 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.