Skip to content

Uke 20

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg som titter innom og hei til en helt ny uke! Vi har allerede tilbakelagt oss uke 20 og det betyr at sommeren bør være like rundt hjørnet. Jeg oppsummerer uken som gikk.

Ukens opptur:
Alt i alt var uken veldig fin og inneholdt flere oppturer. Den største oppturen var likevel jentefesten på lørdag, gud så gøy!

Ukens nedtur:
Jeg drikker ikke alkohol for ofte og det fikk jeg kjenne på søndag. Skallebank og alt annet enn god form! Selvfølgelig helt verdt det, bare uvant å være så dårlig. Mine siste søndag morgener i lang tid har vært flere mil – stor kontrast til denne søndagen! Våknet med det håret og gammel sminke, flott!

Ukens høydepunkt:
17 mai må nevnes og ikke minst at jeg unnet meg en diger softis! Den var SÅ god! Ellers blir det feil å ikke nevne jentefesten fordi det var så gøy!

Ukens serie:
Vi fikk se et par episoder av serien Broen, anbefaler på det varmeste!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte litt til festen ellers tror jeg ikke det var noe særlig.

Ukens treninger:
Jeg fikk unnagjort 5/5 økter og er veldig fornøyd med det. God planlegging er virkelig nøkkelen til å gjennomføre en plan.

Ukens beste økt:
Fredag hadde jeg bakkeintervall på møllen. Økten begynte veldig treigt, beina var tunge og hodet hang ikke helt med. Jeg måtte jobbe mer en vanlig med meg selv og når i tillegg ipaden slo seg av ble jeg litt frustrert. Akuratt da tikket det inn sms fra storebror som sendte oppmuntrende ord i forbindelse med innlegget jeg publiserte om evalueringen. DET var så motiverende at alt løsnet, og det som startet som en bånn økt ble den beste!

Ukens beste dag:
17 mai er en av mine favoritt dager i året men den må få delt 1 plass med lørdagens feiring gitt!

Ukens motivasjon:
Motiverende å være på Livskraft igjen. Både fordi jeg kjenner at Helene heier på meg men også fordi det hele tiden er fremgang i formen min.

Ukens velvære:
Fredag var jeg innom hos Oddveig for å legge vippe extention. Ellers var jeg hos Mette Eilen som fikset hår + makeup til temafesten min, det var gøy! Gleder meg til å vise dere looken min i morgen på bloggen. Makeupen var helt rå!

Ukens gjensyn:
Å se alle jentene samlet hjemme var stas! Ekstra stas var det å se Hege igjen som tok turen helt fra Oslo for å være med på feiringen min ♥

Ukens takknemelighet:
Etter en slik innholdsrik og gøy uke er det mye å være takknemlig for. Jeg er takknemlig for mannen min og barna mine. Takknemlig for alle de fine venninene mine som satte av lørdagen sin til å feire sammen med meg. Takknemlig for god helse. Takknemlig for fine ord her inne på bloggen men også ellers også.

Ukens antrekk:

Ha en fin mandagskveld videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.