Skip to content

Uke 21

Posted in Hverdagsliv

Mandag! En helt ny uke er foran oss og det føles bra å starte en mandag etter en så fin helg.

Ukens opptur:
Været og en rolig helg! Jeg trengte en helg med mindre planer da det har vært mye i det siste. På lørdag morgen var første morgen jeg ikke hadde på vekkeklokke på den tid jeg kan huske, for en luksus!

Ukens nedtur:
Nedturen i forrige uke må være at jeg hadde en dårlig treningsuke frem til fredag. Utrolig hvor mye «skade» alkohol gjør og det fikk jeg kjenne i uken som gikk. Heldigvis ble både fredag og søndag digg treningsmessig!

Ukens sporty:
Fredag stod Hestabakken x 8 på planen. Det er en lang og fæl bakke for de av dere som ikke vet hvor den er. Etter 1 drag på veg ned fikk jeg øye på gode Bergitte som løp oppover. Jeg utfordret henne til å løpe raskt opp sammen med meg og hun tok jammen utfordringen på strak arm!

Ukens snille:
Fredag kom jeg meg plutselig ikke hjem fra jobb da min kollega som jeg satt på med bort til jobb skulle til tannlegen. Snille lillebroren min Stian kom å hentet meg, det ble jeg veldig glad for!

Ukens høydepunkt:
Det må være strandturen/badeturen vår til stranden lørdagskveld!

Ukens gjensyn:
Søndag ettermiddag kom min gode vennine Polly innom, det besøket gav meg mye ♥

Ukens frustrasjon:
Vår lille Felix fikk spontant for seg å slutte med bleie på lørdagskveld like før leggetid. Selv om jeg var stolt av han hadde jeg mine tvil om at det kom til å gå – han har nemlig ikke særlig lyst å sitte på toalettet. Natt til søndag tok jeg derfor på han bleie mens han sov, det viste seg å være et praktisk valg hvertfall. Hele søndagen fikk han gå med truse og jeg snakket med Felix om at det gjerne var lurt å slutte på dagen før natten. Det var han enig i. Etter 5 urinvåte truse var min tålmodighet slutt desverre, jeg ble ganske oppgitt siden vi ikke var hjemme hos oss selv.

Ukens treninger:
Mandag, tirsdag og torsdags økten følgte jeg etter planen men ikke med min normale energi og glede. Fredag og søndags økten derimot ble en stor opptur. Jeg gjennomførte alle 5 øktene og er veldig fornøyd med treningsplanen min nå de siste uker.

Ukens beste økt:
Lite slå søndags langturene i godt selskap!

Ukens kjøp:
Ingenting.

Ukens show:
Lykke og hele 1. klasse trinn hadde foreldre fest med forestilling på tirsdagskveld. Imponerende bra! Stolt mamma til Lykke som var så flink med flere replikker hun hadde lært seg utenatt.

Ukens gode valg:
Å ta toget hjem fra Jærdagen for å reise til stranden!

Ukens cravings:
Mango. Blir aldri lei.

Ukens utfordring:
Det tror jeg må være jobbrelatert. Enkelte dager er mer travle og hektiske enn andre. Da merker jeg at utfordringen går på å ikke stresse seg opp men å ta en ting om gangen.

Ukens spontane:
Strandturen vår!

Ukens kompliment: 
Disse ordene rørte meg til tårer: «Du er unik og jeg tørr å si at du er en 30 åring som er et forbilde for mange! Du bærer en stolthet, trygghet og kjærlighet som flere av oss beundrer».
Det tror jeg er noe av det fineste komplimentet jeg har fått ♥

Ukens antrekk:

Ønsker dere alle en nydelig mandag!

Beate

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Ut ifra det lille vi får med oss her på bloggen, så vil jeg si at det komplimentet var på sin plass 😉
  Ønsker deg en fabelaktig start på uken 😀

  29. mai 2017
  |Reply
  • Så hyggelig skrevet Maria! Takk ! 🙂

   30. mai 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.