Skip to content

Det nærmer seg!

Posted in Treningsglede

Onsdag! Hei til deg som titter innom. Jeg får en del spørsmål om jeg er klar til det store løpet og tenkte derfor jeg kunne svare litt på det under her.

Det er i dag 10 dager til Lysefjorden Inn Ultramaraton. Neste lørdag klokken 08.30 går starten. I disse dager får jeg naturligvis en del spørsmål om jeg er klar, om jeg gleder eller gruer meg. Jeg føler meg så klar som jeg kan. Siden jeg meldte meg på tidligere i år og frem til nå mener jeg at jeg har gjort det jeg kan for å forbrede meg best mulig. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort anderledes og har truffet svært godt på oppfølgingen min hos Livskraft.

Starten på denne uken har vært svært hektisk på jobb med dobble vakter og mye tøffe arbeidsoppgaver. Jeg skal ut å reise i morgen med min kjære mann og kjenner at det er mye i hodet nå. På grunn av mye på hjemmebane og jobb klarer jeg ikke helt å tenke så mye på selve løpet helt, jeg tror jeg har sinnsykt godt av å reise bort nå i helgen for å koble helt ut. Jeg gleder meg hvertfall til å roe kroppen godt ned før det blir en tøff helg neste helg.

På spørsmål om jeg gleder meg: jeg har sagt ja til alle som har spurt meg frem til nå. Klart jeg gleder meg! Nå har jeg trent og fokusert på dette i nesten 4 måneder og lagt mye tid ned i forbredelsene. Klart jeg gleder meg til å løpe, det blir så godt å fullføre dette prosjektet om en kan kalle det for det. I følge vår værsjef i gruppen, Arve, skal været være bra også på løpsdagen og det hadde vært en sinnsyk bonus!

Jeg kjenner at beina mine tåler mer og mer belastning og føler meg klar. Siden jeg aldri har gjort dette før har jeg ingen forutsetning for å vite hva som venter meg men jeg satser på at planen min før og under løpet skal fungere. Det er hvertfall helt avgjørende for meg å få i meg nok mat og drikke undervegs for å komme i mål. Målet har hele tiden vært å fullføre, men for en stund siden endret jeg det til å komme i mål på 10 timer. Klarer jeg det blir jeg drit stolt av meg selv!

På bilde over er det Trond Olav f. v og Cato ved siden av meg som skal løpe løpet. Oddveig og Øyvind som er i midten på bilde er ofte med ut på treningsturer og det er veldig kjekt. Planen min er å holde følge med gutta: Trond Olav, Arve, Bjarne og Johan. Cato kjører solo. Klarer jeg ikke å holde følge med gutta blir det solo på meg også, evt finne noen andre å slå følge med. Jeg håper helt klart at jeg klarer å holde følge med gjengen min som planlagt men har ingen ønske om å begrense dem så da er det bedre å slippe dem dersom situasjonen blir slik.

Jeg vil i løpet av denne uken få en plan fra Helene om hva jeg skal spise i dagene før selve løpet og hva jeg bør få i meg under selve løpet. Jeg kommer til å stole helt på henne og følge hennes råd. Ellers syns jeg informasjonen vi får fra arrengørene er veldig nyttig, de tipser om mye bra!

10 dager igjen så er dagen her. Kjenner jeg meg selv riktig kommer jeg til å være drit nervøs dagen før og på morgenen før startskuddet går. Frem mot 17 juni skal jeg forsøke å slappe av, hente inn krefter og trene rolig slik planen min viser.


Det er onsdag og jeg håper du lager deg en BRA dag! Onsdag er en av mine favoritt dager i uken.

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.