Skip to content

Det som ikke skulle skje har skjedd

Posted in Hverdagsliv

Hei og god torsdagskveld! Fraværet mitt de siste dager skyldes sykdom og det kunne ikke kommet på et dårligere tidspunkt!

Onsdag morgen våknet jeg med sår hals og hodepine. Jeg fikk Felix i barnehagen og la meg tilbake i sengen igjen. Jeg håpet på å bli bedre til kveldsvakten men innså at jeg hadde lite på jobb å gjøre. Både hals og hodeverk ble verre og jeg holdt sengen i hele går. I dag våknet jeg med samme plager og måtte ringe meg syk i dag også. Jeg sov til 12 i dag og følte meg noe bedre men med plager i ryggen som følge av å ligge så mye. Jeg gikk meg en tur i Vigre skogen og overlevde det. Nå i kveld er halsen bedre men jeg kjenner hodet. Planen er å få i meg kveldsmat for å legge meg. Krysser alt jeg har for at jeg er frisk i morgen.

Jeg hiver innpå med C vitamin og forsøker å tenke positivt. Jeg skal ærlig innrømme at jeg blir dritt sur dersom jeg ikke får stille på startstreken på lørdag. Det blir liksom som å ha forberedt seg veldig godt til en eksamen men mister muligheten til å ta den!

Håper dere har det bra og send meg gjerne noen gode tanker – det kunne jeg trengt nå!

Beate

18 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Go bedring vennen! 🙏🏻❤️ Tenke på deg ❤️

  15. juni 2017
  |Reply
  • Tusen takk vennen ☺️

   16. juni 2017
   |Reply
 2. Maria
  Maria

  Gode tanker og alt som kan krysses – krysses! 😀 god bedring! 😀

  15. juni 2017
  |Reply
  • Tusen takk gode deg ☺️

   16. juni 2017
   |Reply
 3. Gro
  Gro

  God bedring kjære du😍

  15. juni 2017
  |Reply
 4. Karin
  Karin

  God bedring😘 Tenke på deg! Håpe du blir frisk te løpe!:)

  15. juni 2017
  |Reply
  • Tusen takk Karin ☺️

   16. juni 2017
   |Reply
 5. Eilén
  Eilén

  Rektig god bedring😘🤞

  15. juni 2017
  |Reply
  • Tusen takk Eilen ☺️

   16. juni 2017
   |Reply
 6. Mari
  Mari

  God bedring Beate, krysse fingrane for deg❤️

  15. juni 2017
  |Reply
  • Tusen takk Mari ☺️

   16. juni 2017
   |Reply
 7. Maren
  Maren

  Good bedring 🌺

  15. juni 2017
  |Reply
  • Tusen takk Maren ☺️

   16. juni 2017
   |Reply
 8. Tone Bye
  Tone Bye

  God bedring Beate!! 🙂 Krysse fingrane x

  15. juni 2017
  |Reply
 9. Kathrine
  Kathrine

  Masse god bedring vennen❤️ Eg krysser alt eg har for at du skal bli bedre til lørdag🙏🙏🙏

  15. juni 2017
  |Reply
  • Tusen takk gode deg 😉😉

   16. juni 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.