Skip to content

Gratulera med dagen Franki!

Posted in Hverdagsliv

Min kjære mann og vår aller beste pappa har bursdag i dag! Gratulera så mye med dagen kjære ♥

Et eget bursdagsinnlegg på bloggen er muligens noe du frykter, men siden du allerede får så mye skryt her inne på bloggen fra før kan vell neppe noen ord til skade. I dag er det din bursdag og jeg får behov for å takke deg for alt du er for meg og barna. Det er ikke rent lite.

Det jeg tror jeg liker aller best med deg Franki må være at du er 100% deg selv. Jeg verdsetter høyt dine verdier og har stor respekt for hvordan du utfører papparollen. Du verner om dine folk på en helt unik måte og jeg er aldri i tvil om at du støtter opp om de rundt deg.

Som din bedre halvdel i godt over 10 år nå har vi lært hverandre godt å kjenne. Hverdagen er fylt meg gode dager, vonde dager, positive dager, negative dager, med latter og med tårer, med ferie og med søvnløse netter. Hverdagen vår er fylt med trassalder, bestemte barn, fulle timeplaner, jobb og trening på hver vår arena. Uansett om vi har gode dager eller mindre gode dager sammen er jeg aldri i tvil: det er deg jeg vil dele livet mitt med! Jeg liker nemlig hvordan vi løser hverdagslige utfordringer, jeg liker hvordan vi sammen er et veldig bra team som får til mye bra sammen men også individuelt. Jeg liker at det er rom for meg og at det er rom for deg. Jeg liker at det er rom for oss begge. Jeg liker at vi har like verdier når det kommer til tillit, respekt og ståpåvilje. Jeg liker livet vi har skapt sammen!

Nå skal jeg snart runde av før du syns dette er for pinlig. Likevel må jeg få skryte litt ekstra av deg etter den hektiske tiden vi har hatt nå nylig. Vi jobber begge fulltid samtidig som vi ønsker å fylle barna våre godt opp. I tillegg har du tatt NM gull med guttene dine og jeg har fått opplevt Lysefjorden Inn. For å få alt dette til har vi begge måttet gi og ta. Vi har vært avhengige av å se løsninger fremfor hindringer. Vi har vært fleksible og forståelsesfulle. Jeg setter umåtelig pris på at jeg har hatt deg i denne perioden. Alle de timene jeg har vært ute for å løpe har du tatt deg av hus og barn på mesterlig vis. Dersom jeg har ringt hjem for å fortelle at jeg må gå dobbel vakt på jobb har du vært ydmyk for mitt yrke og vist stor forståelse for det. Jeg ville ikke delt livet mitt med noen andre en akkurat deg Franki!

Avsluttningsvis må du aldri glemme hvilken helt du er i våres øyner. Jeg beundrer deg for din farsrolle som sagt og har stor respekt for deg og hvordan du tar vare på oss. Vi er heldige! Gratulera så mye med dagen, håper du får en kanon opplevelse med guttaboys i morgen på konsert i København ♥

Jeg elsker deg!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.