Skip to content

Hva jeg gleder meg til fremover?

Posted in Hverdagsliv

Nå som prosjekt Ultramaraton er over får jeg mer fritid. Jeg får ofte spørsmål om hva som blir neste mål, om jeg er glad for at det er over og hva jeg gleder meg til i tiden fremover. Tenkte å lage et lite innlegg om akkurat det.

 • Være mye sammen med min familie
  Det er klart at enkelte dager de siste måneder har jeg fått dårlig samvittighet over at jeg skal ut å løpe 4 timer. Det er tross alt 4 timer jeg heller kunne vært sammen med dem. Å jobbe så målrettet som jeg har gjort går for en periode, ikke over for lang tid er min erfaring. Nå gleder jeg meg til mer tid sammen med mine 3 favoritter som jeg elsker høyrere enn noe annet!
 • Henge mer med mine venniner
  Allerede denne uken har jeg fått sett flere av mine beste venniner og det gjør noe med hele meg. Det gjør meg hel faktisk. Gleder meg til enda mer tid sammen med mine beste fremover ♥
 • Nyte lunsj ute!
  Lunsj på kjøkkenet og på Joe & Juice har jeg faktisk savnet i min kostholdsperiode. Nå som den er over gleder jeg meg til mange kjekke lunsjdater sammen med fine folk.
 • Få tilbake kroppen min
  Det er ikke til å legge skjul på at kroppen min har vært gjennom en tøff påkjennelse, tenker da selvsagt på selve løpet. Ikke nok med at jeg var sliten fysisk i kroppen, jeg ble også veldig sliten psykisk pga søvnmangel. Lørdag til søndag sov jeg ingenting nesten fordi kroppen min var stappet full av redbull og koffein. Søndag var jeg helt utslått! Mandag var jeg heldigvis litt bedre men det var først på onsdag i denne uken at jeg gikk normalt og kjendte meg som meg selv igjen.
 • Konsentrere meg og glede meg over husbyggingen 
  Det er veldig kjekt å kunne fokusere mer på husbyggingen som vi skal i gang med. Det er en veldig kjekk prosess som jeg gal gleder meg til og jeg kjenner det skal bli godt å ikke tenke på et ultramaraton i tillegg.
 • Sommerferie!
  Om ikke lenge starter sommerferien vår og jeg teller ned! Neste torsdag starter en nesten 5 ukers lang ferie for min del og jeg har aldri truffet så bra noen gang når det kommer til sommerferie. Når en har verdens beste leder er det faktisk mulig!
 • Trene når jeg vil
  Jeg kommer så klart til å fortsette med en aktiv livsstil, det vil nok alltid være en del av meg. Forskjellen nå blir at jeg kommer til å trene mer fordi jeg vil – ikke fordi jeg «må» følge en plan. Dersom det er fint vær og jeg har lyst på en kort løpetur så gjør jeg det, det gleder jeg meg til.
 • Spise mer is og bake kanelboller
  Is og kanelboller er mine to store favoritter når det kommer til kos. I sommer skal jeg nyte begge deler med verdens beste samvittighet! Jeg baket kanelboller på søndag til selskapet vi hadde her hjemme og jeg hadde gledet meg sånn til å spise meg dårlig mett på boller. Vell, det gikk ikke slik. Magen min var helt ødelagt av alt gel, sukker og rols fra løpet at jeg slet med å få i meg søtsaker. Jeg spiste f.eks Ritz kjeks til frokost på søndag, det sier vell sitt.
 • Nyte en fest med alkohol! 
  Jeg har vært edru på fest og jeg har stått over fester fordi jeg har prioritert å holde meg til planen som jeg hadde i prosjekt Ultramaraton. Ikke at noe er galt i det, det gjør jeg generelt ofte egentlig. Men det er noe med våren og sommeren, det å ta en drink ute i solen, det er noe eget. Nå gleder jeg meg til å kunne ta meg en fest og to uten å måtte tenke på at jeg skal ut å løpe søndagsmorgen. I august og september blir det flere fester på denne tutta – kan tro jeg gleder meg!
 • Bli en litt bedre husmor
  Jeg vil aldri bli en eksemplarisk husmor – det er rett å slett ikke viktig for meg. Det finnes så mye viktigere i livet enn et helt støvfritt hjem og brettekanter på alle tøystykker som finnes i et hus. Men når det skal sies har husarbeid blitt mer nedprioritert enn normalt den siste tiden og nå har jeg tenkt å normalisere det igjen. Staser på at mannen i huset blir fornøyd med det ja!
 • Bursdagsfeiringer! 
  Mannen fyller straks året og Lykke fyller i august. Franki har vi allerede feiret men jeg gleder meg til å stelle i stand en fin bursdag for Lykke. Hun har bestemt seg for bassengfest i hagen dersom været holder og pysjamasparty inne som en plan b. Ellers gleder jeg meg veldig til Cathrine sin 30 års fest i august og Hege sin 30 års fest i september. Gøy!

Håper din torsdag har vært bra, nå er det straks helg igjen. Tiden flyr avsted! Ha en fin torsdagskveld.

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.