Skip to content

Jeg er heldig!

Posted in Reise

God fredag til deg! Jeg er så heldig å få være på kjærestetur med min gode mann💛

I går var vi på Sola Flyplass kl 10.00. Mens vi satt i baren å ventet forstod jeg ut fra skjermene at det stod mellom 4 ulike destinasjoner. Amsterdam, Barcelona, Stockholm eller Gdansk. Like før vi gikk til gate fikk jeg vite at det var Barcelona vi skulle til!!

Vi har det så fint og jeg er så takknemlig for både mannen min og denne fine gaven!

Jeg vet det er flere av dere som også har lurt på hvor vi skulle og jeg hadde derfor lyst til å titte innom bloggen for en liten oppdatering. Håper dere har det fint og at helgen byr på noe bra for deg og dine!

Stor klem fra solfylte Barcelona ☀️

Beate

2 Comments

 1. Lise
  Lise

  Heldige deg ja! Kos dokke masse☀️😘

  10. juni 2017
  |Reply
  • Tusen takk gode Lise 🙂 klem

   11. juni 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.