Skip to content

Jeg er så sykt stolt!

Posted in Treningsglede

Jeg er så stolt,glad og høy på adrenalin at jeg må få ut noen ord på bloggen! Som dere ser på bilde kom jeg meg helt i mål og jeg klarte målet mitt ! Jeg løp inn på 9 timer og 38 minutter og er så sykt stolt!

Det vil i løpet av de neste dagene komme et detaljert innlegg om selve løpet og min opplevelse. Nå hadde jeg bare lyst å dele med dere alle som lurte på hvordan det har gått og hva jeg sprang inn på.

Videre må jeg få takke for alle helsingar her på bloggen og på meldinger, jeg er helt imponert over hvilken heiagjeng jeg har hatt i forbindelse med dette løpet!! Tusen tusen takk, det betyr veldig mye for meg!

Videre vil jeg takke Helene fra Livskraft, jeg er overbevist om at denne medaljen ikke hadde vært mulig uten deg! Tusen takk!!

Til gutta jeg løp med: takk for en RÅ opplevelse! Det har vært en glede og trene sammen med dere og ikke minst oppleve denne dagen med noen av dere hvertfall!

Til min familie og venner: Tusen takk for at dere har stilt opp for meg, støttet meg og vært tolmodige når det har gjeldt denne perioden!

Sist men ikke minst: Kjære Franki, denne medaljen deler vi! Jeg hadde aldri klart dette visst det ikke var for at jeg visste at du styrte skuten på hjemmebane. Jeg har trent med god samvittighet ganske ofte nettopp fordi jeg vet hvor godt ungene har det sammen med deg! Takk for at du og ungene har heiet på meg, støttet meg og trodd på meg! Takk for at du er min mann, jeg elsker deg! Takk for at du var der under forberedelsene og ikke minst i målområdet for å ta i mot meg nå i dag! Jeg er heldig!

Nå er jeg sliten, rørt og klar for en varm dusj. Jeg gleder meg til å lese alle fine ord som har tikket inn på telefonen min i dag, det er rørende faktisk. Nå skal jeg runde av før det blir for sentimentalt dette.

Ha en FANTASTIK lørdagskveld!

Beate

12 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  All respekt! 🙏🏻❤️😍 Du e fantastisk!

  17. juni 2017
  |Reply
 2. Karin
  Karin

  Gratulera Beate!! 😀

  18. juni 2017
  |Reply
 3. Maria
  Maria

  Fytti! Du er rå! Digger energien din 😁 kos deg masse og slapp godt av 😀

  18. juni 2017
  |Reply
  • Tusen takk Maria! 😉

   19. juni 2017
   |Reply
 4. Anita Kvia
  Anita Kvia

  Gratulerer med gjennomført løp 😄 Eg er imponerte 🙏

  18. juni 2017
  |Reply
  • Tusen takk Anita 🙂

   19. juni 2017
   |Reply
 5. Lise
  Lise

  Wow!! He ikkje ord! Gratulera SÅ møje👏🏼😘

  18. juni 2017
  |Reply
 6. Olauh
  Olauh

  Du æ råe beate 😊😊 all respekt te dæg!! ❤️❤️

  18. juni 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.