Skip to content

Shopping fra Barcelona!

Posted in New in, Reise, and Stilen min

Ute på reise elsker jeg å shoppe. Da vi nylig var i Barcelona ble noen kjekke plagg med meg hjem som jeg tenkte å vise dere i dag.

Da jeg fikk gaven min fra Franki stod det som hint: Shopping, sol og spa. Etter min mening er det alle jenters drøm og jeg kan varmt anbefale Barcelona som enten kjærestetur eller venninetur. Jeg skal hvertfall tilbake! Siden vi var så heldige med været hadde jeg ikke lyst å shoppe for mye av dagen, jeg ville nyte strandlivet også. Litt shopping ble det likevel og nå har jeg tatt noen enkle bilder av hva som ble med meg hjem. I Barcelona fant du ALT. Du hadde alle de råflotte og dyre butikkene til de helt mer vanlige kjedene som er litt mer vennlige med lommeboken.

Dette dongiskjørtet har jeg allerede vist dere før. Perfekt for sommeren vi nå går i møte!

Hvit enkel t-skjorte er et must! Denne er fra min favoritt butikk COS.

Nydelig skjorte fra Stravadius. Denne ble et impulskjøp uten å prøve den først. Jeg angret ikke på det!

Denne buksetingen er jeg så fornøyd med! Den har dere også sett før da jeg brukte den mye i Barcelona. Helt genialt plagg nå på sommeren.

Denne kjolen fra COS var så genial. Kunne enkelt pyntes opp men også gjøres veldig hverdagslig. Dårlig bilde og mye skrukker, ble ikke helt riktig fremstilt ser jeg. Men den er jeg så fornøyd med!

Siste plagg ut er denne nydelige hverdagskjolen fra COS. Jeg har lik i blå/hvit og var så glad da jeg kom over denne i grå. Myk, behagelig men likevel fin kjole, elsker den!


Håper deres helg har startet fint. Jeg har arbeidshelg men skal ikke på før klokken 14.30. Formiddagen skal jeg derfor nyte sammen med mine 3 favoritter. Jeg tror jeg skal ta meg en liten gåtur ned til bakeren og kjøpe hjem frokost, er det helg så er det helg. Ønsker dere en nydelig lørdag og god helg ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.