Skip to content

Sommerferie!

Posted in Hverdagsliv

Jeg elsker jobben min men skal ærlig innrømme at jeg elsker sommerferie også! Nå venter lang sommerferie for meg og mine!

Jeg er så heldig i år at jeg starter sommerferien med langfri, det vil si at jeg har fri i turnusen i morgen. Med andre ord har jeg allerede startet sommerferien! Ettersom jeg også begynner på jobb igjen også med langfri får jeg nesten hele 5 uker sommerferie. Jeg har aldri vært så heldig før.

Lykke har hatt ferie en uke allerede på hytten sammen med farmor og farfar. Jeg og Felix reiser opp på hytten i morgen mens pappaen i hus kommer på søndag grunnet sommerfest på jobben. Vi blir på hytten i 2 uker før vi må hjemom for å pakke koffertene klare til Spania hvor vi også blir i 2 uker. Det skal bli så godt med sommerferie nå og jeg kjenner at jeg ikke er kravstor til sommerværet hjemme siden vi garantert får sommer nede i Spania.

Jeg kommer til å pakke med camera og macen min på ferie slik at bloggen blir oppdatert. Håper dere har det fint uansett om dere har startet på ferien eller om dere har noen jobbdager igjen. Bonusen med sen ferie er jo tross alt at en kan glede seg ekstra mye til ferie.

Ha en fin torsdagskveld, vi skrives om ikke så lenge.

Klem Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Lise
  Lise

  God ferie te deg og dine! Kos deg masse og nyt😘☀️

  29. juni 2017
  |Reply
  • Tusen takk og i like måte gode Lise 🙂

   4. juli 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.