Skip to content

Stiller jeg til start i morgen?

Posted in Treningsglede

Fredag, dagen før den store dagen for min del. Desverre ble jeg syk på onsdag å nå er det store spørsmålet: hva gjør jeg i morgen?

Det hagler inn med meldinger, kommentarer og telefoner. Det alle lurer på er: klarer jeg å stille til start på Lysefjorden Inn i morgen tidlig? Først og fremst må jeg få lov å takke for all omtanke, det betyr virkelig mye for meg å ha så mange gode mennesker i ryggen! Veldig hyggelig at så mange krysser fingrer og tær for at jeg skal bli frisk.

Jeg har vært hjemme fra jobb i dag også. Jeg føler meg ikke frisk men er bedre nå i ettermiddag når paraceten virker på sitt beste. Psykisk er jeg helt klar for løpet, det har jeg vært lenge. Om min fysiske helse er helt klar nå er mer usikkert, men jeg har tenkt til å lure kroppen litt. Planen er å ta Paracet før og under løpet slik at jeg får gjennomført løpet!

I morgen skal jeg derfor opp kl 05.00 for å få i meg havregrøt og pakke siste rest som skal i begge. Klokken 06.00 reiser vi samlet fra Nærbø hvor det er snille mor til Cato som kjører oss til Lauvik. Der får vi utdelt startnummer og venter på ferjen som skal ta oss over til Oanes.

Klokken 08.30 går starten. Da venter 63 kilometer, 2500 høydemeter og en enorm opplevelse på oss. Jeg har fått detaljert plan fra Helene som har satt opp hva jeg bør få i meg før, under og etter løpet for å ikke gå tom. Ellers har Arve vært til stor hjelp med både tips og skaffet meg diverse nødvendigheter til løpet, takk!

Dersom det skulle være av interesse kan dere følge med live på løpet, gå da inn på Lysefjordrunning.com. Direkte link: her.

Målet er fortsatt å klare dette på under 10 timer.

Før jeg avslutter må jeg få takke nok en gang alle dere som heier på meg, tenker på meg og sender gode tanker! En ekstra takk til broderen Ronny som gjorde alt så klart for meg tidligere i dag.

Ha en fin fredagskveld og tenk gjerne litt ekstra på meg i morgen tidlig 08.30!!

Beate

 

14 Comments

 1. Gro
  Gro

  Me heie på deg Beate👍🤗🤗Så bra at formen kommer seg🏃‍♀️Stor respekt til deg som gjennomfører vennen😍Glede meg til å hørra om alt på mandag😍

  16. juni 2017
  |Reply
  • Tusen tusen takk Gro! Digge at du er så støttende!! Klem

   16. juni 2017
   |Reply
 2. Aslaug
  Aslaug

  Hei..Rett å slett så æg kjenne sommerfuglane i magen på dine vegne når æg læse dagen før dagen din..😀Masse lykke te å ver nå forsiktige…🌼💐😉

  16. juni 2017
  |Reply
  • Takk for all støtte ASlaug ☺️😉

   16. juni 2017
   |Reply
 3. Arve
  Arve

  Her er link til løpet

  http://live.eqtiming.no/35974

  Me trenge dæg te motivator i mårå så dæ Æ
  Best du stiller klokken 6 i morgen tidligt👍🏻😂💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

  16. juni 2017
  |Reply
  • Takk, eg komme! 👍🏻 Takk for link, ska legge den inn i innlegget!

   16. juni 2017
   |Reply
 4. Karin
  Karin

  Lykke til! Heie på deg 😀 Glede meg te hørra ittepå:)

  16. juni 2017
  |Reply
 5. Janne
  Janne

  Dette æ RÅSKAP! 👊
  Hardare nod en deg sga du leida lenge itte 💪
  LYKKE LYKKE TIL! 😘

  16. juni 2017
  |Reply
  • Janne, du er så snill! TAKK for så fine ord 🙂

   19. juni 2017
   |Reply
 6. Bente
  Bente

  Lykke til❤ heier på deg👏👏

  16. juni 2017
  |Reply
 7. Helene
  Helene

  Du må ha møyje lykke te! Heie på deg ❤️

  16. juni 2017
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.