Skip to content

Uke 23

Posted in Hverdagsliv

Hei ny uke og mandag! Jeg har en spennende uke foran meg men først må vi oppsummere den som gikk.

Ukens opptur:

Uten tvil: Barcelona!! Det var en så minnerik tur på allle plan og akkurat hva jeg trengte nå like før løpet. Jeg har enda ikke helt landet og er veldig takknemlig!

Ukens nedtur:

Kan ikke komme på noen her jeg sitter. Da velger jeg enkelt å ikke dvele mer med det, det er jo ikke vits i å prøve å lete etter negative ting. Mens jeg skriver på iPaden nå kommer eg på at jeg har fått litt dataproblemer , det er noe kjipt.

Ukens kjøp:

Det ble med meg noen plagg fra solfylte Barcelona! Skal se om jeg ikke får gjort et eget shoppinginnlegg til dere siden noen av dere syns det var kjekt forrige gang jeg gjorde det.

Ukens måltid:

Uten tvil kyllingretten jeg fikk servert på en veldig hyggelig resturant nede i Barcelona, den var såå god!

Ukens høydepunkt:

Det å bare være oss to på tur, bare være kjærester rett å slett! Tror det må være mitt beste ekteskapstips; reis bort uten barn en gang i blant for å bare sette pris på hverandre!

Ukens velvære:

Jeg ble bortskjemt av Franki med både SPA tilgang og massasje på turen vår, jeg er heldig!

Ukens treninger:

Selv om det ble en dobbelvakt på fridagen min forrige uke + weekend tur klarte jeg å følge planen min. Jeg løste det ved å løpe før/etter slynge økten min som en erstatning for mandagstreningen som gikk ut pga dobbelvakt. Onsdag gikk som planlagt hjemme. Nede i Barcelona delte jeg opp 15 km langtur opp i to morgenøkter pga varmen, det var bare digg å starte dagen med joggetur i 23/26 grader! Søndag kveld når vi var hjemme tok jeg ukens siste økt og var fornøyd med egen innsats!

Ukens dårlige samvittighet:

Forrige uke ble jeg endel borte fra barna både pga jobb og reise. Jeg kjendte på at den dårlige samvittigheten meldte seg. Heldigvis er Franki en ener som pappa som gjør at jeg raskt klarer å tenke på det positive igjen!

Ukens rare følelse:

Nede i Barcelona spiste jeg normal sunn mat som jeg fikk tak i og DET føltes så rart etter å ha følgt kostholdsplaner min i så mange uker. Jeg satt på Sola og spiste en grov baguette med ost og skinke, det var så lenge siden at det hele føltes rart på en morsom måte.

Ukens takknemlighet:

Takknemlig for at jeg har en så god og varm mann. Takknemlig for at vi har det godt i ekteskapet. Takknemlig for en helt fantastisk 30 års gave. Og takknemlig for svigers som denne gangen hadde barna for at vi to skulle få en slik fin tur sammen.

Ukens savn:

Naturlig å savne barna når forrige uke ble så hektisk og mye borte fra dem. Heldigvis er det snart ferie og jeg gleder meg til å bare være sammen vi 4!

Ukens cravings:

Iskrem! Nede i varmen unnet jeg meg 2 stk, kan tro det var godt! #småhverdagsgleder!

Ukens butikk:

COS. Jeg kunne kikket, handlet og kikket mye mer men fornuften slo inn. Min desidert favoritt klesbutikk!

Ukens gode venner:

Mens jeg var på dobbelvakt ble lille Felix febersyk og vi var tom for Paracet mikstur hjemme. Det var 2. Pinsedag og ingen butikk var åpen. Gode Catrine og Harald reddet oss og kjørte opp til Franki med Paracet. Gode venner er gull verdt!

Ukens evaluering:

Tirsdag i forrige uke var jeg på siste evaluering hos Livskraft. Jeg skal få laget et innlegg til dere om hvordan det gikk om ikke så alt for lenge.

Ukens antrekk:

Ha en fin mandagskveld dere! Vi skrives om ikke lenge.

Beate

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Ja til shopping innlegg 😁 såg ut som en super tur, på alle mulige måter 😊

  13. juni 2017
  |Reply
  • Skal få til det 😉 Klem

   15. juni 2017
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.