Skip to content

Uke 24

Posted in Hverdagsliv

Mandag! Hei til deg som leser bloggen min og hei til en helt ny uke. Jeg er stiv og støl som bare det etter helgens store begivenhet, føler meg alt annet enn sprek i dag ja. Uken som gikk i korte trekk kommer under her:

Ukens opptur:
Det var en enorm opptur å kunne løpe Lysefjorden Inn uten kramper, stive muskler eller noe plager. Jeg hadde nok trodd at jeg skulle få noen utfordringer men det gikk nesten smertefritt. Det var også en lettelse å klare å gå på do like før starten.

Ukens nedtur:
Helt klart å bli syk. Heldigvis hindret det meg ikke i å gjennomføre løpet.

Ukens høydepunkt:
Det trenger jeg nok ikke å skrive engang!

Ukens treninger:
Jeg følgte nesten planen den siste uken. Onsdagens 5 km rolig utgikk som følge av at jeg låg syk. Ellers gjorde jeg som Helene sa 🙂

Ukens kjøp:
Jeg har kjøpt meg ny Macbook! Endelig!

Ukens takknemelighet:
Tror det må være over all støtte jeg har fått i forbindelse med dette løpet i tillegg til at jeg er takknemlig for at jeg har god helse!

Ukens rare følelse:
Å være full/høy på sukker og koffein! Jeg vil spy av redbull og gel for å si det mildt! Under selve løpet funket det som bare det! Etterpå? Jeg var så dårlig i magen og oppblåst. Å nattesøvnen? Det kunne jeg bare glemme! Var en så rar følelse, var veldig trøtt og sliten i kroppen etter alt jeg hadde vært gjennom på lørdagen men ikke søren om at jeg skulle få til å sove. Søndag morgen fikk jeg i meg Ritz kjeks til frokost, det sier vell sitt.

Ukens gullkorn:
Mamma: Vil du at pappa eller mamma skal følge deg til barnehagen i morgen?
Felix: Eg vil at mamma skal følge. Eg elske deg jo.

Ukens beste tips:
På tirsdags kveld var jeg innom Arve fra løpegjengen for å hente noe til løpet. Han tipset meg da om flip belte og jeg ble så glad for det! Flip belte er et mykt belte som du har rundt livet som har mange små lommer hvor en enkelt får tak i tingene som er inni belte. Det var helt utrolig hvor mye en kunne stappe inni dette belte og jeg såg endelig for meg hvordan jeg rent praktisk skulle løse matinntaket på løpet. Genialt!

Ukens gode hjelp:
I går hadde vi familieselskap her hjemme for å feire at jeg har blitt et år eldre og at Franki snart har bursdag. Jeg visste at jeg ikke kom til å fungere optimalt og hadde på forhånd bedt om hjelp. Gode mor og Mette Eilen laget hver sin kake, tusen takk! I tillegg skal Franki ha kredd for all rydding og vertinne rolle. Jeg hadde mer en nok med meg selv!

Ukens støtte:
Jeg har kjendt på hele meg hvor utrolig gode mennesker jeg har rundt meg i forrige uke! Først fikk jeg enorm støtte og god bedring ønsker når jeg ble syk. Da lørdagen kom ble jeg helt overveldet over hvor mange som følgte med live under selve løpet og hvor uffatilig mange fine ord jeg har mottatt de siste dager! Det betyr utrolig mye! Tusen takk alle ♥

Ukens hverdagsglede:
På søndag, den første på flere måneder skulle jeg ikke ut grytidlig for å løpe. Da ungene stod opp ønsket de pannekaker til frokost. Det var så hyggelig å endelig kunne spise søndagsfrokost sammen og ikke minst kunne svare ungene med: JA det kan jeg!

Ukens cravings:
Ingen jeg kommer på.

Ukens antrekk:
Det ble ikke tatt et eneste i forrige uke. Jeg hadde hodet for mange andre plasser tror jeg.

 

Håper deres mandag har startet bra og at dere har det fint. Jeg har startet på innlegget om selve løpet og gleder meg til å dele det med dere så fort det er klart.

Kjekt du leser bloggen min!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.