Skip to content

Uke 25

Posted in Hverdagsliv

God mandag! En ny uke har startet og det betyr at nok en uke er lagt bak oss. Jeg starter som vanlig med å oppsummere kort uken som gikk. Ha en fin ukesstart!

Ukens opptur:
Følelsen jeg har hatt hele uken etter Lysefjorden Inn. Det er så digg følelse! Veldig mange har spurt om det er godt at det hele er over nå og til det er jeg litt todelt. Ja fordi det har tatt mye tid, nei fordi jeg elsker en aktiv livvstil og det vil alltid være en del av meg. Det som blir forskjellen nå fremover er mengden og antall timer.

Ukens nedtur:
Gangsprerr! Jeg gikk som tidligere nevnt ikke normalt før onsdag.

Ukens høydepunkt:
Lunsjdater igjen med gode venniner!

Ukens lunsj:
Mandag var jeg på kjøkkenet med gode Gro, alltid en fornøyelse å være sammen med henne! Onsdag var det lunsj samme sted med beste Rita, digg mat og godt drøs! Torsdag var jeg på lunsj hos Joe & Juice med kjære Anne Dagny som spanderte det som min bursdagsgave. Takk igjen!

Ukens fine ord:
Rørende å komme hjem til Franki som hadde mottatt sms fra min Tante som gratulerte han på forskudd og skrev hvor glad hun var i han av den enkle grunn at han var så god for meg! Så fint gjort!

Ukens treninger:
Ingen! Jeg hadde nok med å gå turer. Lørdag jogget jeg opp og ned til bakeren men det kan knapt kalles en treningsøkt.

Ukens kjøp:
Min kjære mann fyller året i DAG og jeg kjøpte gaven hans forrige uke. Ellers ingenting til meg, jo en ny rens kom jeg på. Kjøpte en del klær til barna, de har virkelig vokst mye på kort tid, særlig minstemann.

Ukens jentekveld:
Torsdag var det forening hos Anne og det var så kjekt selv om vi savnet beste Gro. Jeg fikk hilse på Rikke, en liten skjønn jente som kom til verden for ikke alt for lenge siden.

Ukens kollega:
June! For en energi, pågangsmot og positiv holdning! Bra jobba June!

Ukens familieaktivitet:
Fredag var første fridag fra skolen og vi tok like gjerne Felix også fri fra barnehagen. Vi reiste til Bryne for å bowle og det ble en stor suksess!

Ukens følelse her i huset:
Feriemodus! Jeg kan ikke huske at jeg har lengtet slik til ferie noengang som i år. Nå har jeg kun 2 arbeidsdager igjen før nesten 5 veker ferie venter!

Ukens cravings:
Atkins barer! Den med kokos er min absolutte favoritt!

Ukens antrekk:

Ønsker deg en fin mandagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.