Skip to content

Velkommen Juni!

Posted in Hverdagsliv

Juni er her, den aller første sommer måneden! Akkuratt nå skulle det gått an å stoppe tiden litt, at sommeren ble enda lengre.

Jeg liker å lage disse månedsinnleggene. Jeg er også en person som liker ventetiden, da gleder jeg meg ekstra mye til det som skal skje. Under oppsummerer jeg hva jeg tenker juni skal inneholde:

♥ Franki sin bursdag
Jeg syns enhver bursdag er verdt å feire samme om det er vanlig tall eller rundt. Jeg har ingen ide hva vi skal finne på for den gode mannen og pappaen vår i år men det kommer når det nærmer seg. Han fortjener hvertfall å bli satt pris på til de grader!

♥ Ultramaraton
17 juni er den store dagen for min del i juni. Det er en dag jeg har jobbet meg frem til i snart et halvt år. Jeg gleder meg selv om jeg vet at jeg kommer til å være veldig nervøsen like før start!

♥ Kjærestetur
Jeg blir kidnappet bort 8-11 juni av min kjære mann. Det er min gave fra han og jeg er så spent. Jeg får ikke vite noenting men fikk 3 stikkord på kortet på bursdagen min: Sol, Spa og Shopping ♥ Jeg er så heldig!

♥ Lunsjdater
Når løpet er over gleder jeg meg sånn til flere lunsjdater med venniner. Jeg har savnet både maten men mest det sosiale med å gå på lunsj. Håper mine venniner er klar!

♥ Evaluere prosjekt Ultramarton status ferdig
Tirsdag 6 juni skal jeg ta min siste kroppsanalyse for å evaluere hvordan de 12 ukene har gått. Gleder meg!

♥ Sommerferien starter
Siste skoledag for Lykke er torsdag 22 juni. Hun vil da gå i SFO en uke før vår sommerferie starter 30 juni. Vi skal ha ferie hele juli og det skal bli så godt med mye tid sammen.

♥ Forening igjen
I juni skal vi endelig ha forening igjen. Det har vært et lite opphold pga baby og hus, men nå skal vi ha en før ferien og det gleder jeg meg til.

♥ Familieselskap
Jeg fyller i mai og Franki i juni. Dette pleier vi å slå sammen til 1 familieselskap, det skal vi ha nå i juni. Det blir dagen etter løpet mitt og det blir en fin dag å samle våre familier på.

♥ Gjøre det lille ekstra for de eldre
På jobb ønsker jeg å gjøre litt ekstra ut av hverdagen dersom det lar seg gjøre. På sommeren er jeg veldig glad i å kunne gi de eldre følelsen av sommeren. Ut på busstur, ned til stranden, kjøpe iskrem, dra på planteutsalg o.l er noe jeg vet de setter pris på.

♥ Hege blir 30 år
Gode Hege blir hele 30 år i juni. Hun skal feire dette i september og det gleder jeg meg veldig til!

♥ Bruke hagen vår mye
Jeg håper at vi får fint vær slik at vi kan være mest mulig ute i hagen vår.

♥ Mer fritid
Etter løpet ser jeg frem til å få mer fritid. All tiden som går med til planlegging, matlaging og trening nå kommer til å bli ren fritid etter løpet. Det ser jeg frem til på samme tid så vet jeg at jeg kommer til å savne alt ved prosjekt Ultramaraton også.

Håper denne første dagen i juni har startet bra for deg. Lag deg en BRA torsdag!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.