Skip to content

Da var vi hjemme igjen

Posted in Hverdagsliv

Spania og årets sommerferie er over for i år. Vi har hatt det nydelig fint i Spania men heldigvis er hverdagen her hjemme den aller beste.

Dagen i går gikk med til å nyte siste rest av solen før vi begynte å dusje på ettermiddagen. Vi ryddet og gjorde rent i leiligheten før vi dro avgårde til flyplassen klokken 18.00. Flyet gikk 20.30 og vi var på Sola ved midtnatt. Snille svogeren min Chris Terje kom å hente oss i natt! Etter 2 uker med sol og varme gikk det helt greit å komme hjem til 13 grader og regn, det kan jeg fint leve med så lenge jeg har hatt det så fint som jeg har hatt det nede i varmen.

Vi sov til 09.00 ca i dag og selv om jeg ikke følte meg uthvilt måtte jeg bare gi opp med å forsøke å sove lenger. Jeg hadde rett å slett for mye jeg ville få unnagjort og da var det bare å komme seg opp. Gode svigermor hadde handlet inn melk, bananer, pålegg og min favorittyogurt som stod klar i kjøleskapet i dag tidlig. Etter frokost begynte utpakking og vasking av klær. Jeg fikk et ryddekick over meg og syns det var gøy å ta tak i litt her hjemme.

Vi fikk god middag hos moren min og min stefar og det var kjekt å se dem igjen. Videre gikk turen opp til svigers hvor også min svigerinne med familien var. Kjekt å treffe dem alle igjen!

Klokken 17.00 møtte jeg beste Oddveig for en løpedate langs havet. Sorpe, regn, kumøkk, gode samtaler og mye latter er nok de stikkordene som passer best. Det ble gode 2 mil og jeg kunne ikke tenkt meg en bedre trening. Havet langs Jæren, regn i ansiktet, frihetsfølesen en kjenner på ute i det fri og ikke minst sammen med et menneske du liker godt!

Nå er ungene i seng, kumøkken er vasket av og jeg er god og mett. Straks starter Game Of Thrones maraton sammen med min gode Franki. Vi gikk glipp av 2 episoder mens vi var i Spania, gleder meg til å se dem begge nå i kveld!

Håper dere har det fint. Nå er ferien min over. I morgen venter jobb og hverdagen igjen. Da kommer bloggen også til å bli som før igjen. Flere oppdateringer og mer variasjon. Men å ha litt ferie fra bloggen har vært fint det og. Livet er fint dere. Vi skrives igjen i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.