Skip to content

Første tur tilbake i terrenget!

Posted in Treningsglede

I dag startet jeg dagen med langtur ute i terrenget. Det ble et gledelig gjensyn med et riktig så fint løpefølge!

Jeg og Oddveig hadde avtalt å møte 06.45 oppe ved Holmevatn for å løpe i 2 timer oppe i terrenget. Selv om det er ferie og jeg ikke fikk sovne før kl 01.00 i går var jeg så klar, jeg må nok bare innse at terrenget har blitt en del av meg. Jeg stod tidlig opp for å spise en lett frokost og det føltes så godt å fylle vanntanken i løpesekken min igjen. Den har ligget siden løpet og det var kjekt å ta den på igjen i dag.

Beste terreng løpeskoene, disse er jeg så fornøyd med! Kan kjøpes på G-Sport Klepp dersom du er ute etter veldig lette terrengsko som har veldig godt grep når en løper i terrenget.

Se denne utsikten! Å løpe ute i slik nydelig natur gjør noe med meg. Jeg føler meg rett å slett så levende. Det høres gjerne klisje aktig ut men det må nesten oppleves.

Selv om jeg ikke skal melde meg på noen løp i nærmeste fremtid kommer jeg til å prioritere å løpe både lange og korte turer. Forskjellen for min del handler vell mest om at jeg ikke «må» på grunn av en plan, men gjør det når jeg vil/får det til. Dette er en livsstil, det har blitt en del av meg. Jeg får så mye igjen for å løpe, jeg blir så glad! Det er alltid etter en løpetur at jeg er den beste utgaven av meg selv.

Å starte dagen med en løpetur slik som i dag er helt magisk. Faktisk så kan jeg ikke tenke meg en bedre måte å starte dagen på. Klokken 09.00 var jeg hjemme igjen og hadde da hele dagen foran meg til å gjøre hva jeg ville. Anbefales!


Resten av dagen har gått med til en vasetur til M44. Vi reiste bort alle 4 for å få unnagjort noen ærend. Vi var også innom arkitekten vår for å gjøre en siste liten finish på hustegningene. Til middag var vi så heldige å få kjøttkaker hos svigermor. Ungene har vært hos hver sin lekekamerat i ettermiddag og da benyttet jeg tiden til å vaske rommet til Lykke. Rommet hennes har mest ting, særlig småting, av alle rom i huset så en kan trygt si at det tok sin tid. Veldig kjekt at hun ble så glad for «overraskelsen», hun blir veldig glad de få gangene jeg går så grundig til verks! Kvelden skal jeg bruke til å vaske klær, brette klær og smått begynne å tenke ut hva vi må huske i morgen. I morgen må vi pakke og ordne det som trengs før vi stikker avgårde til Spania.

Vi skrives veldig snart dere. Ha en fin torsdagskveld videre. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.